iculture-peilt
iCulture Peilt
Poll: beste aankondiging WWDC 2021

iCulture peilt: wat vond jij de beste aankondiging van WWDC 2021?

De keynote van WWDC 2021 is nu lang genoeg geleden dat je alles hebt kunnen laten bezinken. Misschien heb je zelfs al de beta's geïnstalleerd. Maar wat vond jij de beste aankondiging van deze WWDC? Laat het weten in onze poll!

Wat ons opviel aan de WWDC 2021-keynote is dat er heel veel kleine verbeteringen waren. TestFlight op de Mac is iets waar ontwikkelaars naar hebben uitgekeken, maar bestond al veel langer op de andere platformen. Widgets en appbibliotheek in iPadOS werden gepresenteerd als iets nieuws, maar op de iPhone hadden we het al. Toch waren er ook aankondigingen waar we blij van werden, zoals de Shelf in iPadOS, waarmee je makkelijker kunt multitasken en het feit dat je een seintje krijgt als je het huis verlaat zonder iPhone of AirTag. Wij zijn benieuwd welke aankondiging er voor jou bovenuit sprong.


Je mag maximaal 3 opties kiezen in onderstaande poll.

Wil je weten wat andere iCulture-lezers vonden van alle aankondigingen? Blader dan eens door de reacties onder ons Praat mee-artikel. Of lees de samenvatting van WWDC 2021.

Apple maakte zelf een recap van de eerste dag van WWDC, waarin alle aankondigingen nog eens in sneltreinvaart voorbij komen:

Ook de samenvatting van dag 2 staat nu online, maar gaat vooral over de sessies ná de keynote:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2021, 10:21
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iculture peilt, poll, wwdc 2021
11 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.