iculture-peilt
iCulture Peilt
iPhone 7 met draadloze AirPods

Helft van de iCulture-lezers wil draadloze AirPods bij iPhone 7

Uit de iCulture peilt van vorige week blijkt dat de helft van de iCulture-lezers het liefst een set draadloze AirPods bij de iPhone 7 geleverd krijgt. EarPods met Lightning-aansluiting is een goede tweede met bijna een kwart van de stemmen.

iPhone 7 met draadloze AirPods
Vandaag is het grote moment: Apple gaat de nieuwe iPhone 7 aankondigen. We weten inmiddels al vrij veel over deze nieuwe iPhone, maar er is één onderwerp waar nog wat onzekerheid over is. Welke oordopjes gaat Apple leveren bij de iPhone 7, die het zonder koptelefoonaansluiting moet doen? Er zijn genoeg mogelijkheden, zoals draadloze AirPods of EarPods met Lightning-aansluiting, maar welke optie ziet de iCulture-lezer het liefst? Afgelopen weekend stelden we jullie deze vraag in een iCulture peilt en uit de resultaten blijkt dat de helft het liefst draadloze AirPods ziet.


Bekijk ook

iCulture peilt: AirPods of Lightning EarPods, welke moet Apple meeleveren?

Welke oordopjes gaat Apple meeleveren bij de iPhone 7? Zie jij het liefst AirPods, Lightning EarPods of toch iets anders? De keuze is aan jou!

Draadloze AirPods bij nieuwe iPhone 7

In totaal zijn er 658 stemmen uitgebracht op onze poll en 50% van de stemmers koos voor de draadloze AirPods. Apple heeft al meerdere keren de merknaam AirPods geregistreerd en ook gisteren dook de naam AirPod Case op, wat duidt op een opberghoes voor draadloze oordopjes. Het blijft echter afwachten of Apple deze daadwerkelijk gaat leveren bij elke iPhone 7, omdat draadloze AirPods aanzienlijk duurder zijn dan de huidige EarPods die bij de iPhone geleverd worden.

iCulture peilt uitslag over oordopjes.

Een andere optie waar veel op gestemd is, is een set EarPods met Lightning-aansluiting. Omdat de iPhone 7 geen koptelefoonaansluiting krijgt, is de Lightning-aansluiting nog de enige optie voor een bedrade verbinding. Het aanpassen van de EarPods naar een versie met Lightning-aansluiting is voor Apple verreweg de makkelijkste oplossing. In totaal ging 23% van de stemmen naar deze optie. De rest van de stemmen ging naar Beats-audio (11%), EarPods met nekband (8%) en gewone EarPods met 3,5 millimeteraansluiting met eventuele adapter (6%). De overige 2% koos voor een andere optie.

Er staan vandaag behoorlijk wat aankondigingen te wachten omtrent oordopjes. Het merk Beats heeft al verklapt dat er het één en ander aangekondigd gaat worden en de AirPods zouden werken met een eigen Bluetooth-chip. Vanavond zullen we erachter komen welke oordopjes Apple precies gaat bundelen met de iPhone 7. Het iPhone-event begint om 19:00 Nederlandse tijd en op iCulture volg je alle aankondigingen op de voet.

Bekijk ook

Dit zijn onze verwachtingen voor vanavond: iPhone 7, Apple Watch 2 en meer

Het nieuwe iPhone-evenement van september staat alweer bijna voor de deur. Wat kun je allemaal van Apple verwachten tijdens het september-event? iPhone 7, Apple Watch 2 en iOS 10: er is genoeg om naar uit te kijken. Hier lees je al onze verwachtingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.