Archief voor 'beats'

Slimme Beats Pill+ speaker.

'Beats Pill-speaker komt terug'

Beats lijkt van plan om de Beats Pill-speaker terug te brengen in een nieuwe uitvoering. Superster LeBron James werd gespot met de speaker, voorafgaand aan een NBA-wedstrijd.

Apple AirPods Pro functies

Dit heb je aan de H1- en H2-audiochips in de AirPods

De AirPods en sommige Beats oordopjes en koptelefoons zijn voorzien van een speciale audiochip van Apple, de W1, H1 of H2. Dit zijn in eigen huis ontwikkelde chips voor audioproducten. Ze zorgen voor allerlei handige functies, die we in dit artikel met je langslopen.

Beats Fit Pro

Beats met korting: de beste deals voor Beats-audio

Zoek je goedkope Beats-oordopjes of -headphones? We hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet! Ook met Black Friday zijn er interessante deals voor diverse Beats-hoofdtelefoons en -oordopjes.

Beats Studio Pro unboxing

Beats Studio Pro reviews: dit vinden de eerste testers

De nieuwe Beats Studio Pro hoofdtelefoon ligt nu in de winkel, maar enkele reviewers konden alvast testen. Dit vinden ze van Beats' nieuwe flagship hoofdtelefoon! In deze round-up lees je de belangrijkste conclusies.

AirPods Pro 2022 met Adaptive Transparantie

Transparantiemodus op AirPods en Beats: zo werkt het

Met (Adaptieve) Transparantie kun je zorgen dat je via de oordopjes of koptelefoon kunt meeluisteren met je omgeving. Je vindt het op de AirPods Pro en diverse Beats-oortjes. In deze tip lees je hoe je de transparantiemodus inschakelt.