iculture-peilt
iCulture Peilt
Apple Earpods

iCulture peilt: AirPods of Lightning EarPods, welke moet Apple meeleveren?

Welke oordopjes gaat Apple meeleveren bij de iPhone 7? Zie jij het liefst AirPods, Lightning EarPods of toch iets anders? De keuze is aan jou!

Apple Earpods

De afgelopen weken waren er regelmatig geruchten over de oordopjes die Apple gaat meeleveren bij de iPhone 7. Soms leek het erop dat Apple Lightning EarPods met adapter zou meeleveren, dan weer ging het om draadloze AirPods. Welke zou Apple mee moeten leveren bij de iPhone? Dat vragen we in deze poll.


Wat moet Apple meeleveren?
Hieronder zie je de zes opties waar je uit kunt kiezen:

  1. Draadloze AirPods (‘badeendjes’)
  2. Lightning EarPods
  3. Nekband EarPods
  4. Een Beats-audioproduct
  5. 3,5mm EarPods (eventueel met adapter)
  6. Iets anders, bijv. design-oordopjes in rosegoud (leg uit in de reacties)

http://www.wedgies.com/question/57ca93b1a3317500167b287d

Het zou natuurlijk mooi zijn als Apple een Beats Studio-headset meelevert, maar de kosten daarvan gaan ze ongetwijfeld verrekenen in de prijs van de iPhone. Normale oordopjes met adapter dan misschien? Ook zijn we benieuwd welke optie Apple gratis gaat meeleveren en voor welke optie je moet bijbetalen. Kijk maar naar de manier waarop Apple Macs verkoopt: de Magic Mouse krijg je er gratis bij, maar heb je liever een Magic TrackPad, dan betaal je daar iets extra voor.

Het interessante is dat er de afgelopen dagen foto’s zijn verschenen die de indruk wekken dat Apple gebruikers een keuze geeft, bijvoorbeeld EarPods met adapter of draadloze AirPods. Ook zou Apple kunnen kiezen voor meer variatie in de oordopjes die de aanbieden, met hulp van dochterbedrijf Beats. EarPods zijn altijd wit geweest, maar het is goed denkbaar dat er straks ook EarPods (of AirPods) in de bekende kleuren spacegrijs en rosegoud zullen zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.