Beats: ‘Nieuwe Beats-producten op Apple-event’

De Franse pers kreeg vandaag een e-mail van Beats dat er tijdens het aankomende Apple-event op 7 september 'een selectie van nieuwe Beats by Dre-producten zullen worden onthuld.'
Thijs van Nieuwenhuizen - · Laatst bijgewerkt:

Beats by Dre met MacBook

Apple’s dochterbedrijf Beats heeft de Franse media ingelicht over nieuwe producten die tijdens het iPhone 7-evenement op 7 september aangekondigd zullen worden. Het zou gaan om onthulling van ‘een selectie van nieuwe Beats by Dre-producten’. Later vroeg de PR-afdeling van Beats om de afbeeldingen van websites te verwijderen, maar daardoor weten we inmiddels wel iets meer over de producten die tijdens het Apple-event op 7 september aangekondigd zullen worden.

Update 22:00 uur: Dit is de e-mail die Beats PR verstuurde. Er is geen misverstand over dat dit iets met het Apple-event op 7 september te maken heeft. De afbeelding is zelfs hetzelfde:

Beats PR-lek over 7 september

Nieuwe Beats-producten op 7 september

De Franse Apple-site iGen.fr plaatste een screenshot uit de e-mail op hun website. Op verzoek van Beats hebben zij de afbeelding weer verwijderd. De mail is waarschijnlijk door een fout te vroeg verstuurd naar de Franse pers. Hoewel Beats al twee jaar onderdeel is voor Apple wordt de communicatie nog steeds door het bedrijf zelf gedaan.

Overigens hintte de Duitse oordopjesmaker Bragi een paar dagen geleden ook naar een samenwerking met Apple. Zij beloven een ‘grote aankondiging’ op 5 september in Cupertino. Op het eerste gezicht lijkt er een verband met Apple te zijn, dat bijna een synoniem is voor ‘Cupertino’. Maar als je beter kijkt, kan dat niet het geval zijn. Maandag 5 september is twee dagen vóór Apple’s media-evenement en een overname van Bragi door Apple lijkt ook niet erg logisch. Dergelijke overnames kondigen bedrijven niet zo triomfantelijk aan. Wel is het mogelijk dat de Bragi-oordopjes voortaan in de Apple Store verkocht gaan worden.

Draadloze Beats-producten?

Draadloze Beats-koptelefoonDat er nieuwe oordopjes aankomen werd afgelopen dinsdag nog weer eens bevestigd. Toen kwam naar buiten dat Apple een aantal nieuwe producten heeft geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission. Naast AirPods, iPhone- en Apple Watch-modellen stonden ook drie draadloze Beats-koptelefoons op deze lijst. Vorig jaar november diende Apple ook al merknaamregistraties in voor AirPods-accessoires.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2016, 9:19
Categorieën Accessoires, Geruchten
Onderwerpen beats, koptelefoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.