Archief voor 'earpods'

iPhone 12 met EarPods in Frankrijk

Zo levert Apple de iPhone 12 met EarPods in Frankrijk

· Apple levert dit jaar voor het eerst geen stroomblokje en oortjes mee bij de iPhone. In Frankrijk is de situatie echter anders: daar moeten altijd oordopjes worden meegeleverd. De huidige verpakking is te klein, maar gelukkig heeft Apple er iets op gevonden.

Accessoires
EarPods met iPhone 6

iPhone EarPods-oordopjes oprollen zonder in de knoop te raken

Vraag niet hoe het kan, maar op één of andere manier raken de kabels van je Apple EarPods of andere oordopjes altijd in de knoop. Je kunt er speciale wikkelhulpjes voor kopen, maar die raak je binnen een week alweer kwijt. In deze tip vind je enkele methodes hoe je je oordopjes kunt oprollen of opbergen, zonder dat het snoer in de knoop raakt.

Basisfuncties, Muziek
Draadloze AirPods in oplaaddoosje.

Apple kondigt draadloze AirPods aan

· Apple heeft vanavond oordopjes aangekondigd, onder de naam AirPods. Deze draadloze oordopjes werken met een Bluetooth-verbinding. Daarnaast worden de nieuwe EarPods geleverd met een Lightning-aansluiting.

Accessoires
iPhone 7 concept met nieuwe AirPods.

Apple registreert opnieuw merknaam AirPods

· Apple heeft nieuwe producten geregistreerd, waaronder AirPods en meerdere iPhone- en Apple Watch-modellen. De modelnummers passen bij eerdere modelnummers, maar zijn nog niet eerder bij apparaten gebruikt.

Apple, iDevices