HomeWizard HeatLink: verwarming met iPhone-app bedienen

De HomeWizard HeatLink maakt het mogelijk om de verwarming in huis te bedienen vanuit de HomeWizard-applicatie voor iOS.

HomeWizard gekniptDe HeatLink van HomeWizard maakt het mogelijk om je verwarming vanuit de HomeWizard-applicatie te bedienen. Je sluit het apparaatje aan op de draad die van de thermostaat naar de verwarmingsketel loopt, waarna de HeatLink draadloos met de HomeWizard-thuisstation communiceert. Dit station verbindt weer met de iPhone-app, die je met behulp van andere apparaten ook al de mogelijkheid biedt om andere apparaten in huis te besturen.

HeatLink appJe kunt de HeatLink verbinden met OpenTherm-thermostaten en -verwarmingsketels. Dit protocol wordt door meerdere verwarmingssystemen in Nederland gebruikt om tussen de ketel en de thermostaat te communiceren. HeatLink is hierdoor mogelijk makkelijker in gebruik te nemen dan bijvoorbeeld de iPhone-thermostaten die op het moment al worden verkocht. De beperkte ondersteuning van thermostaat Nest leidde eerder tot een nieuw, breder ondersteund model.

Vanuit de HomeWizard iPhone-app kun je zien hoe warm het op het moment in huis is. Ook is het mogelijk om de temperatuur vanuit de applicatie aan te passen. Voor het gebruik van je verwarming vanaf de iPhone hoef je niet thuis te zijn: het HomeWizard-station verbindt met je draadloze netwerk, waardoor het mogelijk is om via het internet met je iPhone te communiceren. Het is hierdoor mogelijk om de verwarming alsnog uit te zetten op kantoor, als je dat thuis bent vergeten.

De HeatLink kan vanaf september worden besteld voor 129 euro. Je bent er dan alleen nog niet: je hebt het HomeWizard-basisstation ook nodig, die voor 239 euro wordt verkocht.

HeatLink schematisch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2013, 21:30
Categorie Accessoires
Onderwerp homewizard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.