Gerucht: ‘iPhone SE 2 en nieuwe iPad komen volgende maand’

De eerste producten van Apple in 2018 zullen in maart in de winkel liggen, denkt Digitimes, net als vorig jaar. Het gaat waarschijnlijk om de iPhone SE 2 en een nieuwe 9,7-inch iPad.

iPhone SE 2 aankondiging in maart 2018?

Apple zal in maart de eerste nieuwe producten van dit jaar uitbrengen. Dat beweert de website Digitimes, dat een wisselend track record heeft. De website baseert zich op informatie van toeleveranciers zoals Career Technology, E&R Engineering, ShunSin Technology en Superior Plating Technology (SPT), bedrijven die zullen profiteren van de aanstaande productie. Het gaat om de volgende generatie iPad, MacBook en Apple Watch. Zo gaat SPT bezig met zogeheten pearl bright nickel processing-technologie, dat wordt gebruikt in adapters voor nieuwe iPhones, iPads en MacBooks. Bij de iPhone kunnen we dan denken aan de iPhone SE 2, de nieuwe 4-inch iPhone van 2018.

Ook een nieuwe iPad in maart

Volgens DigiTimes komt de eerste lichting nieuwe Apple-producten dus al in maart 2018, waarschijnlijk in de vorm van een iPhone SE 2 en een nieuwe iPad. Fabrikant Career zou een spoedorder hebben ontvangen om flexibele circuit-antennes voor nieuwe iPhones te gaan maken. Daarnaast komt er volgens de berichten van DigiTimes een nieuwe iPad. Het gaat daarbij waarschijnlijk om een opvolger van de 9,7-inch iPad uit 2017, die binnenkort de eerste verjaardag viert. De volgende generatie iPad Pro zal waarschijnlijk pas later in het jaar verschijnen.

iPhone SE review iCulture: toestel met iPhone 6s

Opvolger voor iPhone SE
Vorig jaar kondigde Apple in maart via een persbericht de goedkopere 9,7-inch iPad 2017 aan, samen met een rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Er werd lange tijd gesproken over een speciaal event, maar die kwam er niet. Ook kreeg de iPhone SE een upgrade met meer opslag, namelijk 32GB en 128GB. Apple’s kleinste iPhone is wel toe aan een opvolger. Het huidige model dateert alweer uit maart 2016 en heeft niet meer de nieuwste technologie aan boord. Toch is er nog veel vraag naar een iPhone van klein formaat. Het is een van de populairste toestellen in het assortiment.

Bekijk ook

iphone-se

iPhone SE

De nieuwe MacBooks kunnen we waarschijnlijk pas later dit jaar verwachten, mogelijk rond de WWDC 2018 in juni. Ook zou er een nieuwe versie van de Apple Watch aan komen, maar omdat de huidige Apple Watch Series 3 nog maar een halfjaar oud is zal het nieuwe model waarschijnlijk niet in maart in de winkel liggen, maar rond september/oktober.

Lees in onderstaand artikel meer over de iPhones van 2018:

Bekijk ook

iPhone 2018: alles over de iPhone 2018 functies en release

Lees hier alles over de nieuwe iPhones van 2018: welke iPhone-modellen heeft Apple in september 2018 uitgebracht, wat is de iPhone 2018 prijs en wat zijn de nieuwe iPhone functies? Lees alles over de iPhone 2018 release, functies en meer 📲

iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is de 4,7-inch iPhone uit 2020, als opvolger van de originele iPhone SE uit 2016. Het design is afgeleid van de iPhone 8, maar binnenin is alles vernieuwd. Bijzonderheden van deze iPhone zijn de fysieke thuisknop met Touch ID, een enkele camera en een glazen achterkant voor draadloos opladen. Lees alles over de specificaties van de iPhone SE 2020, prijzen, kleuren en meer! Wil je een losse iPhone SE 2020 kopen of een iPhone SE 2020 met abonnement, dan lees je bij ons waar je terecht kan. Dit model is opgevolgd door de iPhone SE 2022. Deze heeft hetzelfde ontwerp, maar met een nieuwe chip en 5G.

iPhone SE 2020

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.