Belkin TrueFreedom Pro oplader.

Met deze AirPower-achtige Belkin-oplader heb je meer vrijheid

De bekende accessoiremaker Belkin komt met de Boost Charge TrueFreedom Pro Wireless Charger. Daarnaast komt er een UV Sanitizer die met UV-licht bacteriën doodt, met ingebouwde draadloze oplader.

Het idee van de AirPower leeft nog altijd door bij accessoiremakers. Terwijl Apple allang weer verder gegaan is en inmiddels de MagSafe Charger uitgebracht heeft, proberen bedrijven als Zens, Nomad en Belkin het originele idee van de AirPower alsnog uit te voeren. De Belkin Boost Charge TrueFreedom Pro-draadloze oplader is het nieuwste model.

Belkin TrueFreedom Pro draadloze oplader

De nieuwe Belkin-oplader heeft binnenin meerdere oplaadspoelen. In totaal zitten er 16 spoelen in, zodat het niet uitmaakt waar je je iPhone neerlegt. Je hoeft je iPhone of AirPods dus niet op een exact contactpunt te leggen, vandaar de naam TrueFreedom. De oplader kan twee apparaten tegelijkertijd opladen met een vermogen van maximaal 10W. De oplader werkt ook met hoesjes en heeft een LED-lampje die aangeeft of je iPhone goed opgeladen wordt.

Spoelen Belkin Boost Charge TrueFreedom Pro.

De oplader is Qi-gecertificeerd en is geschikt voor alle iPhones met draadloos opladen. Belkin zegt in het persbericht dat de oplader wereldwijd beschikbaar komt voor $129,99. Hoeveel de prijs in euro’s wordt, is nog niet duidelijk. In Nederland hebben we nog geen winkel gezien waar de oplader te bestellen is.

Lees ook ons overzicht van AirPower alternatieven.

Belkin UV-sterilisator met draadloze oplader

Belkin komt ook met een UV-sterilisator met ingebouwde draadloze oplader. Het is een soort bakje met UV-lampen. Je kan daar sleutels, pasjes en andere voorwerpen in leggen, maar ook je iPhone. De oplader heeft twee reinigingsmodi. De snelle modus dood binnen drie minuten 97% van de e.colibaterie en de grondige reinigingsmodus doodt binnen tien minuten tot 99,99% de bacteriën.

Belkin UV Sanitizer en oplader.

Bovenop kun je je iPhone draadloos opladen met een maximale snelheid die voor draadloos opladen geschikt is. De oplader werkt ook door de meeste hoesjes heen en is Qi-gecertificeerd. Bij de oplader zit een usb-a-naar-usb-c-kabel en 18W-oplader. Ook deze oplader komt wereldwijd beschikbaar voor een prijs van $79,99.

We schreven al eens eerder over ontsmetters met UV-licht van Mophie en MagBak.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2020, 15:01
Via Via MacRumors
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, draadloos opladen

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.