Daniel Ricciardo met Beats Pill Speaker

Nieuwe Beats Pill-speaker officieel: de draagbare Beats-speaker is terug

Apple en Beats hebben de Beats Pill-speaker nieuw leven ingeblazen. De nieuwste versie ging al rond op sociale media en is gespot bij diverse bekende figuren, maar nu is de speaker officieel aangekondigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Beats ken je voornamelijk van de hoofdtelefoons en oordopjes, maar het audiomerk heeft in het verleden ook nog de zogenaamde Beats Pill-speaker uitgebracht. Deze draagbare speaker in opmerkelijke vorm was jarenlang te koop, met de Beats Pill+ als meest recente uitvoering. In 2022 trok Apple de stekker uit deze draadloze speaker, zonder dat er een vervolg was. Nu ruim twee jaar later is het vervolg er alsnog in de vorm van de nieuwe Beats Pill-speaker. De nieuwe Beats Pill is vanaf augustus 2024 verkrijgbaar voor €169,95.

Bekijk ook

Alles over de Beats Pill-speaker: zelfde uiterlijk, meer power

In 2012 verscheen de eerste Beats Pill, nog voordat Beats werd overgenomen door Apple. Maar liefst 10 jaar (!) bleef deze speaker in het assortiment zitten, totdat hij in 2022 stilletjes verdween. Nu is het tijd voor een opvolger!

Dit is de Beats Pill van 2024

De nieuwe Beats Pill-speaker heeft nagenoeg hetzelfde ontwerp als de laatst verschenen variant. Het is een pilvormige capsule die je op tafel kan zetten, maar ook met je mee kan nemen dankzij het meegeleverde draagkoordje. De nieuwe variant ziet er dus net zo uit, met het bekende Beats-logo aan de voorkant. De Beats Pill verschijnt in meerdere kleuren, namelijk zwart, rood en goud.

Beats Pill 2024 in rood

De vernieuwde Beats Pill-speaker heeft een een usb-c-oplaadpoort, in plaats van Lightning bij de vorige. Ook de Bluetooth-standaard is geüpgraded voor een betere verbinding. Om muziek af te spelen, maak je dus gebruik van de Bluetooth-verbinding, zoals je dat ook doet bij de Beats-hoofdtelefoons. De nieuwe Beats Pill ondersteunt alle recente vernieuwingen van Beats, waaronder makkelijker koppelen, sneller opladen en het kunnen lokaliseren via de Zoek mijn-app. Er zitten vier knoppen op: twee waarmee je het volume kan regelen, een aan/uit-knop (dient ook voor het gebruik van Siri via de gekoppelde iPhone) en een knop om de muziek te bedienen. Er is ook ondersteuning om twee Beats Pill-speakers te combineren tot een stereoset voor beter geluid. De speaker is bovendien stof- en waterbestendig (IP67), dus hij kan ook tegen een beetje water en zand zoals op het strand.

Beats Pill 2024 in zwart

Beats Pill 2024: dit zijn de specs

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen:

  • Oplaadpoort met usb-c in plaats van Lightning
  • 24 uur batterijduur
  • IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid
  • Zoek mijn-functie om te kunnen terugvinden
  • Oog om een polsbandje te kunnen bevestigen
  • Hij is iets lichter van gewicht: 680 gram in plaats van 748.5 gram
  • Hij is iets groter geworden: 8.6″ x 2.8″ x 2.8″ (21,9cm x 7cm x 7cm) in plaats van 8″ x 2.5″ x 2.25″
Beats Pill 2024 bovenkant
Beats Pill 2024 bovenkant
  • Luidere speaker met een zwaardere bas en een betere tonaliteit.
  • Het maakt gebruik van een opnieuw ontworpen racetrack woofer die 28% krachtiger is, waardoor 90% meer luchtvolume wordt verplaatst, terwijl de low-end vervorming wordt verminderd.
  • De opnieuw ontworpen tweeter heeft zijn eigen afgeschermde behuizing voor extra stabiliteit, heldere hoge tonen en rijke middentonen.
  • Het geluid wordt onder een opwaartse kantelhoek van 20 graden verspreid, om het geluid naar je oren te sturen en weg van objecten die in de weg zitten.
Beats Pill 2024 in goud

De nieuwe Beats Pill-speaker is vanaf deze zomer te bestellen. De adviesprijs is €169,95 en dat is €60,- goedkoper dan de vorige variant. Zoek je iets goedkopers? Er zijn nog veel meer Bluetooth-speakers om van je muziek te genieten.

Bekijk ook

Dit zijn de beste Bluetooth-speakers voor onderweg

Zoek je een draagbare Bluetooth speaker? Bekijk dan deze draagbare speakers met oplaadbare accu voor onderweg, zodat je overal naar muziek kunt luisteren!

Reacties: 2 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.