Reacties voor: Thijs en Merel geven kinderen zonder stem toch een stem

De app Proloque2Go geeft kinderen met een spraakbeperking een stem. De Nederlandse tekst werd voorheen altijd gesproken door twee volwassen, nu krijgen kinderen dankzij Thijs en Merel ook een eigen stem.
Itske -

Reacties: 6 reacties

  1. Talkie is in dit geval een betere deal. Gratis App waarmee je ook text uit kan laten spreken.. En geen 279 euro er voor af hoeven te tikken. 🙂

  2. En dan dat uiterlijk van de app… belachelijke prijs.. laat deze app je pixels in 24k goud schijnen ofzo?

    Ik heb ooit voor school een soortgelijk iets gemaakt voor iemand die nog maar 1 vinger naar boven en beneden kon bewegen. Dat was een schoolproject. Wat al ver boven dit zit. Misschien maar eens lanceren

  3. Is dit duurste app die in app store staat ?

  4. @Havelock: Nee, dat is iVip Black (€1.099,99) voor zover ik weet

  5. Wel bizar dat de app zo duur moet zijn voor de mensen die deze app heel goed kunnen gebruiken

  6. Dank voor jullie feedback. We beseffen ons dat Proloquo2Go duurder is dan de gemiddelde app. Als je hem echter vergelijkt met traditionele communicatiehulpmiddelen is hij relatief goedkoop (ongeveer 1/20 deel van de prijs).
    Voor het bedrag van deze app kun je gebruik maken van onze 24 uurs ondersteuning wereldwijd. Je krijgt een hoogstaand product met een solide kernvocabulaire, kwalitatief goede stemmen (inclusief kinderstemmen), volledige grammaticale ondersteuning en toegang tot een uitgebreide symbolenbibliotheek. Daarnaast verbeteren wij regelmatig onze app met gratis updates.
    We streven ernaar Proloquo2Go zo betaalbaar mogelijk te houden. Voor diegene die niet in aanmerking komen voor (vergoeding van) een traditioneel ondersteunend hulpmiddel is Proloquo2Go een kwalitatief hoogstaand en betaalbaar product.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.