Archief voor 'app'

iOS 14 concept van lijstweergave.

'iOS 14 krijgt lijstweergave van apps'

· Al sinds het prille begin zijn we gewend aan de appicoontjes op het beginscherm van de iPhone. Maar daar zou in iOS 14 wel eens verandering in kunnen komen. Apple zou bezig zijn met een lijstweergave van alle apps die je hebt geïnstalleerd.

iOS · 7 reacties
Minecraft-Mac

In september komt Minecraft: Education Edition naar je iPad

· Vandaag heeft Microsoft bekendgemaakt dat de Minecraft: Education Edition binnenkort beschikbaar komt voor de iPad. De game werd eind 2016 al uitgebracht voor scholen met Windows 10-apparaten en MacBooks, maar voor de iPad is de game er nu binnenkort ook.

Apps

Tone-app leert je muzieknoten herkennen op een speelse manier

· Er zijn mensen die veranderen in een zangtalent zodra ze een microfoon in hun handen hebben, maar dat geluk heeft niet iedereen. De app Tone helpt je een handje bij het verbeteren van je muzikaliteit. Door je op een speelse manier tonen te laten herkennen, leer je hoe bepaalde noten klinken.

Apps · 1 reactie
iPhone mensen horen mij niet

Burst: nieuwe Reddit-app haalt je uit je filterbubbel

· Last van een filterbubbel, waarbij je alleen nog maar nieuws te zien krijgt die in jouw straatje passen? Burst probeert het tegen te gaan. De nieuwe app voor Reddit helpt je om ook buiten je filterbubbel te kijken. Burst laat je niet alleen reacties zien uit je eigen subreddits, maar ook reacties uit andere subreddits zijn makkelijk te lezen.

Apps · 1 reactie
Maak 3D selfies met Bellus 3D FaceApp

Deze app maakt 3D-selfies van je gezicht

· Uitgekeken op de standaard selfies? Dan moet je deze app eens proberen. Bellus3D FaceApp maakt namelijk een 3D-beeld van jouw gezicht. Hiervoor maakt de app gebruik van de techniek achter Face ID op de iPhone X.

Apps · 9 reacties