apple-watch-review-15

Reacties voor: Apple gaat native Apple Watch-apps tonen op WWDC 2015

Apple gaat op WWDC 2015 native apps voor de Apple Watch tonen. In de herfst van 2015 verschijnen de eerste zelfstande Watch-apps.
Bastiaan Vroegop -
17 reacties
 1. Dus wachten op apple watch “2”

 2. @tim: Hoezo wachten? Als de native apps vanaf deze herfst verschijnen, zit het er dik in dat de Apple Watch 1 ze ook ondersteunt. De Watch 2 verwacht ik op z’n vroegst pas in maart 2016.

 3. @Bastiaan Vroegop: het geheugen van de apple watch word dr niet meer op… En t is maar 4GB

 4. De apps hoeven niet groot te zijn en kunnen met een OS update mee geïnstalleerd worden. Prima dus op de watch 1 te doen. En het is maar afwachten om de hoeveel tijd er een Watch komt. Een sierraad gaat over het algemeen langer dan 1 jaar mee. En apple verkoopt dit echt als een sierraad.

 5. Eens met Tim. 4GB is gewoon weinig voor apps en zeker niet futureproof. Als er dan ook nog gps wordt ingebouwd in versie 2, dan zou ik inderdaad liever wachten tot voorjaar 2016.

 6. Helemaal niet gezegd dat er in 2016 een nieuwe watch komt, en deze native apps zijn natuurlijk gemaakt voor watch versie 1….

 7. @iphone_user: een iPhone gaat dus ook maar 1 jaar mee?
  En anders moet er een hardware upgrade komen naar bijv. 8 of 16 Gb

 8. Origineel geplaatst door tim
  @iphone_user: een iPhone gaat dus ook maar 1 jaar mee?
  En anders moet er een hardware upgrade komen naar bijv. 8 of 16 Gb

  Apps voor een watch zullen veel (vooral grafisch) veel simpeler zijn dan voor de iPhone daarbij is t scherm en de bedieningselementen ook veel beperkter. Deze apps zullen echt niet veel groter zijn dan een paar mb.

 9. @icultureuser1000: kijk dat is goed nieuws

 10. Origineel geplaatst door tim
  @Bastiaan Vroegop: het geheugen van de apple watch word dr niet meer op… En t is maar 4GB

  Er zit 8GB opslag in de Apple Watch.

 11. Ik heb het idee dat er zo snel niet een tweede Apple Watch komt. Simpelweg: hoe ga je dat verantwoorden naar die enkelingen die de Watch Edition (17.000 euro) hebben gekocht. Daarnaast verkoopt men het als sierraad.

  Mijn Watch gister binnengekregen, en na de software update moet ik zeggen dat de snelheid me alles meevalt. Na Watch OS 1.0.1 is het aardig op gang. Ondervind met mijn iPhone 6 nauwelijks vertragingen en de batterij is prima: heb er vandaag de eerste dag helemaal mee gered van 7 vanochtend tot nu. Nu aan de lading met nog 27% over. Prima toch?

 12. Ze gaan de goede kant op.
  Nog even en hij kan hetzelfde als de pebble.

 13. @Jonathan: alleen dan beter en mooier 🙂

 14. Reken maar dat er volgend jaar een Watch 2 komt. De sjeik koopt weer een nieuwe Edition en op dit forum klagen de early adapters. De Watch 2 heeft meer opslag, meer geheugen, is dunner, heeft een betere batterij. De Watch 3 (2017) is nog beter en mooier en mogelijk zelfs kinetisch vanwege een ‘amazing new technology’

 15. @Flieps: Kun je me meteen de winnende nummers van de komende trekking van de staatsloterij doorgeven, als je dan toch bezig bent met de toekomst te beschrijven?

 16. Ik heb de Apple watch van af het begin.
  Heel goed apparaat. Batterij houd het makkelijk 24 uur uit. Blijf me verbazen over de perfecte koppeling met de iPhone

 17. Origineel geplaatst door Flieps: Reken maar dat er volgend jaar een Watch 2 komt. De sjeik koopt weer een nieuwe Edition en op dit forum klagen de early adapters. De Watch 2 heeft meer opslag, meer geheugen, is dunner, heeft een betere batterij. De Watch 3 (2017) is nog beter en mooier en mogelijk zelfs kinetisch vanwege een ‘amazing new technology’

  Ja dat zou ook zo zijn met de Apple tv. En wat voor extra’s zitten er op de 2014 en 15 versie? Oh ja die zijn er ook nog niet…

  Volgends mij hebben de echte liefhebbers allemaal hun Apple watch besteld en lopen de bestellingen nu al flink terug. Dit zie je ook aan de levertijden. 7mei een spaceblack sport besteld levertijd nu op 2-3 weken. Als je er nu 1 in de store besteld zit je ook op 2-3 weken levertijd…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.