Apple Store biedt nu Shoppen met een Specialist

Geen zin om in de rij te staan om iets bij de Apple Store te kopen? Je kunt nu een afspraak met een Specialist maken om te komen shoppen.

Voor de aanschaf van een kabeltje is het misschien wat overdreven, maar wil je uitgebreid advies over de aanschaf van je MacBook dan kan het zin hebben om vooraf te reserveren. Je kiest een bepaald tijdstip en kunt daarbij kiezen uit tijdsblokken van een kwartier. Morgenochtend om 11:00 uur kun je al aan de beurt zijn, als je een van de eerste tijdslots boekt. Op het moment van schrijven was dat nog mogelijk.


Het is niet zo dat Apple een personal shopper voor jou op pad stuurt, al kun je natuurlijk wel met een lijstje binnenstappen en alles bij elkaar laten zoeken door een van de medewerkers. Maar het is eerder bedoeld voor mensen die iets willen aanschaffen en daar rustig de tijd voor willen nemen. Het boeken van een tijdslot werkt op dezelfde manier als het boeken van een Today at Apple-sessie: je kiest een moment en voert je e-mail in, zodat Apple je op de hoogte kunt houden van wijzigingen.

Shoppen met een Specalist

Eerst kies je een locatie en een onderwerp, bijvoorbeeld Apple Watch.

Shoppen met een Specalist

Vervolgens geef je aan wanneer je wilt en wie je bent.

Je kunt uiteraard ook nog steeds zonder reservering naar de Apple Store gaan, maar dan loop je kans dat even in de rij moet staan. Net als in alle andere situaties moet je een mondkapje dragen en je aan Apple’s richtlijnen moeten houden. Online shoppen in de Apple Store is toch nog steeds het meest simpel – en je kunt terugsturen als iets niet bevalt.

Voor het reserveren van een verkoopsessie met een Specalist ga je naar de website of open je de Apple Store-app en zoek je naar jouw dichtstbijzijnde winkel.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en Belgiƫ ƩƩn, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiƫle Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.