Apple-historie: de Apple Watch uit 1995

Apple bracht veel eerder al een Apple Watch op de markt. In 1995 kon je bij het upgraden naar System 7.5 kiezen voor een softwarepakket of kleurig Mac-horloge.

Wist je dat Apple veel eerder al een Apple Watch maakte. Bij de release van System 7.5 kregen mensen de mogelijkheid om een cadeautje uit te kiezen als ze zouden upgraden. Je kon kiezen uit een softwarepakket en een horloge met de naam ‘Apple Watch’.


Mac Watch

Mac Watch uit 1995

Tussen 1 mei en 31 juli 1995 hadden mensen die wilden upgraden de keuze uit Conflict Catcher 3 of een kleurig Mac-horloge. Het is in dezelfde kleurrijke stijl van die tijd. Het speelde in dezelfde periode dat Apple een kledinglijn had en speciale sneakers liet maken (die nooit op de markt zijn gekomen).

Bekijk ook

Apple-historie: Wist jij dat Apple een kledinglijn en zeldzame sneakers maakte?

Apple heeft in het verleden een eigen kledinglijn gehad en stond op het punt om schoenen uit te brengen. In dit artikel zie je hoe de kledinglijn eruit zag.

Mac Watch, achterkant

De Apple Watch van destijds had een grijs bandje met de tekst Mac OS. De naam OS X zou pas volgen toen Apple aan versie 10 toe was.

Mac Watch, tussen andere horloges

Hieronder zie je het upgrade-aanbod van Apple:

Mac Watch met upgrade-aanbod voor System 7.5

Via: 512Pixels

Nog meer Apple-historie
Eerder in deze serie verschenen:

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.