Mac Watch

Apple-historie: de Apple Watch uit 1995

Apple bracht veel eerder al een Apple Watch op de markt. In 1995 kon je bij het upgraden naar System 7.5 kiezen voor een softwarepakket of kleurig Mac-horloge.

Wist je dat Apple veel eerder al een Apple Watch maakte. Bij de release van System 7.5 kregen mensen de mogelijkheid om een cadeautje uit te kiezen als ze zouden upgraden. Je kon kiezen uit een softwarepakket en een horloge met de naam ‘Apple Watch’.

Mac Watch

Mac Watch uit 1995

Tussen 1 mei en 31 juli 1995 hadden mensen die wilden upgraden de keuze uit Conflict Catcher 3 of een kleurig Mac-horloge. Het is in dezelfde kleurrijke stijl van die tijd. Het speelde in dezelfde periode dat Apple een kledinglijn had en speciale sneakers liet maken (die nooit op de markt zijn gekomen).

Mac Watch, achterkant

De Apple Watch van destijds had een grijs bandje met de tekst Mac OS. De naam OS X zou pas volgen toen Apple aan versie 10 toe was.

Mac Watch, tussen andere horloges

Hieronder zie je het upgrade-aanbod van Apple:

Mac Watch met upgrade-aanbod voor System 7.5

Via: 512Pixels

Nog meer Apple-historie
Eerder in deze serie verschenen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2016, 11:00
Categorie Accessoires
Onderwerp apple watch

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.