Archief voor 'twitter'

Amazon passkeys

X-app biedt nu passkey-support (ook voor ons)

Het voormalige Twitter heeft passkey-ondersteuning voor de iPhone ingevoerd. De verbeterde beveiliging bij inloggen is nu wereldwijd beschikbaar en zo stel je het in.

Twitter-meldingen

Meldingen voor Twitter/X inschakelen voor specifieke personen en accounts

Wil je een melding krijgen als jouw favoriete Twitter-account een bericht plaatst? We leggen uit hoe dit werkt in de Twitter-app voor iOS. Het is handig om met notificaties bijvoorbeeld op de hoogte te blijven van je favoriete sportclub, acteur, politicus of... iPhone-nieuwssite!.

Linda Yaccarino interview

X (Twitter) zet eerste stappen naar superapp: betalingen en meer

Heb je de Twitter-app inmiddels weggegooid omdat je de nieuwe koers onder de naam X helemaal niet ziet zitten? Misschien bedenk je je nog als X een app-voor-alles is geworden waarmee je kunt betalen, een taxi boeken of eten laten bezorgen. De eerste stappen zijn nu gezet, maar X heeft lang niet het bereik van WhatsApp.

Twitter audiotweets.

Zo negeer je accounts op sociale media: X (Twitter), Instagram en Facebook

Op X (Twitter), Instagram en Facebook kan je mensen negeren, zonder dat je mensen hoeft te ontvolgen. Je blijft namelijk wel verbonden met elkaar en je kunt elkaar nog steeds priv├ęberichten sturen, maar de berichten van deze persoon verschijnen niet in je tijdlijn. In deze tip leggen we aan je uit hoe je dit voor elkaar krijgt.