Archief voor 'twitter'

Instagram-verzamelingen

Instagram werkt aan alternatief voor Twitter

Onder de slogan: Instagram for your thoughts

· Meta, het bedrijf dat zich graag oriënteert op ideeën van anderen, heeft iets nieuws in de pijplijn. Het is bezig onder de codenaam P92, Project 92 of Barcelona een alternatief voor Twitter te ontwikkelen. Maar gaat het Instagram wel lukken om de twitteraars over te halen?

Apps
Twitter-hack

Zo bescherm je je Twitter-account in twee stappen

Met tweestapsverificatie

Voorkom dat je Twitter-account wordt gehackt met deze tip. In twee stappen bescherm je je account en verklein je de kans dat iemand misbruik kan maken van jouw account. We leggen uit hoe je tweestapsverificatie voor Twitter instelt en de toegang van apps blokkeert.

Apps, Internet
Twitter tijdlijn instellen.

Zo bekijk je de Twitter-tijdlijn chronologisch

Toont de Twitter-app de 'beste tweets' bovenaan de lijst, op basis van algoritmes? En heb je liever dat ze in volgorde van tijd staan? Je kunt de chronologische tijdlijn van Twitter gemakkelijk terug krijgen met de stappen in dit artikel.

Apps
Tweetbot grafsteen

Twitter-apps van derden nu officieel verboden

Twitterrific weg uit App Store

· Heb je moeite om je Twitter-account te gebruiken in apps van derden? Dat kan kloppen, want er zijn problemen met apps zoals Tweetbot en Twitterific. Ontwikkelaars van third party-apps kunnen al maanden geen contact met Twitter krijgen en nu er sprake lijkt van een bewuste blokkade zitten ze met de handen in het haar.

Apps · 59 reacties