Reacties voor: WhatsApp start met automatisch verdwijnende berichten: zo stel je het in

Na een week zijn ze verdwenen
WhatsApp kondigt een nieuwe functie aan: berichten met vervaldatum. Hierdoor verdwijnen berichten automatisch na een bepaald aantal dagen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik heb liever dat ze de app voor de iPad afmaken waar je normaal op in kunt loggen zonder whatsapp web dan dit soort functies.. Hopelijk dat ze deze optie binnenkort aankondigen.

  2. Weten we toevallig ook wat er gebeurt met een bericht als je hem doorstuurt? Vervalt die dan ook?

  3. Allemaal leuk hoor die functies van elkaar jatten, maar heb ook liever dat ze een iPad versie maken.

    Als ik wil dat mijn berichten niet later teruggezien kunnen worden praat ik wel face to face met iemand.
    Gevoelige berichten moet je sowieso niet via de digitale snelweg versturen.

    Jammert dat WhatsApp achter de rest aanhobbelt, Echt een verouderde app dat na meer dan 10 jaar na de introductie nog steeds geen iPad versie heeft, en het laat introduceren van features die al in andere apps zitten.

    Foto worden nog steeds vernacheld in kwaliteit, dat is anno 2020 toch echt niet meer nodig.

    Ook de meldingen instellen per chat/groep is zeer beperkt, een ander “eigen” geluidje behalve dan de voorgebakken tonen instellen kan dus niet.

    Maarja WhatsApp is nu eenmaal de grootste, iedereen gebruikt het, en we moeten het doen met wat we door de strot geduwd krijgen van Facebook.

  4. @Bas: ja even op andere app overstappen is niet handig, al je contacten moeten dat dan ook doen. Heb s kort een concurrent geprobeerd, daar waren 2 die ik kende , maar ook die gebruikten t in de praktijk eigenlijk niet, dus weer eraf gegooid

  5. @Bas: Naar mijn weten worden foto’s met iMessage niet met mindere kwaliteit verzonden, dus dat is een goed alternatief.

  6. En dan de wazige foto’s in whatsapp berichren op de  watch. Om te janken zo slecht.

  7. @Victor: en die niet volledige berichten als ze te lang zijn. Niet volledig in voorvertoning en niet op Apple Watch. Was eerst nooit. Ook om te janken

  8. Werkt dit al bij iemand?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.