Dead Boy Detectives

Weekend kijktips: Priscilla, Tiger, Dead Boy Detectives en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Er zijn deze week geen nieuwe films of series op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story (seizoen 1)

Volgt de geschiedenis van Bon Jovi, met persoonlijke video’s, foto’s en muziek die een kijkje geven in het leven van Jon Bon Jovi en de reis van de band van de clubs in New Jersey naar wereldfaam. Livin’ on a PrayerIt’s My LifeYou Give Love a Bad Name… iedereen kent wel een paar liedjes van Bon Jovi. In deze vierdelige serie duiken we in het verleden van de iconische band, maar kijken we ook vooruit naar een onzekere toekomst die ontstaan is door een stemblessure.

All of Us Strangers

Scenarist Adam ontmoet in zijn torenflat zijn mysterieuze buurman. Terwijl hun band hechter wordt, keert Adam naar zijn ouderlijke huis terug. Daar ontdekt hij dat zijn overleden ouders er exact hetzelfde uitzien als dertig jaar geleden.

Tiger

In de documentaire ‘Tiger’ draait het om Ambar, een jonge tijgerin die haar welpen grootbrengt in de legendarische bossen van India. Hoewel de welpen nieuwsgierig zijn, gedragen ze zich ook onstuimig en soms een beetje onhandig. Ze hebben veel te leren van hun moeder, die er alles aan doet om ze te beschermen tegen pythons, beren en rovende mannelijke tijgers. Mooi gefilmd en met de nodige spanning als er weer een gevaar opduikt.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Dead Boy Detectives (seizoen 1)

In deze spin-off van The Sandman volgen we twee beste vrienden, de tieners Edwin en Charles. Ze doen erg hun best om zo veel mogelijk mysterieuze paranormale zaken op te lossen voor hun bovennatuurlijke klanten. Er is alleen machtige heks die het niet eens is met hun missies.

The Good Doctor (seizoen 1-7)

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave. Er zijn inmiddels zeven seizoenen, waarvan je een deel nu op Netflix kunt zien.

Goodbye Earth (seizoen 1)

Terwijl een asteroïde onbelemmerd richting de aarde raast, strijdt een vastberaden docent voor de veiligheid van haar ex-leerlingen — koste wat het kost.

Hack Your Health

Verdiep je in het spijsverteringsstelsel in deze luchtige en informatieve documentaire over hoe belangrijk gezonde darmen zijn voor ons algehele welzijn.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Scotoe (2024)

Nederlandse komedie over twee rechercheurs die er bijzondere werkmethodes op nahouden. Sino en Mo zijn opgegroeid in dezelfde wijk in Amsterdam en kennen de straat. Ze ontwikkelen zich op latere leeftijd al snel tot twee streetwise rechercheurs. Als ze op een grote cocaïnedeal stuiten, zien ze dat als een enorme kans om zichzelf te bewijzen. Maar dan moeten ze met hun unieke Turkse en Marokkaanse werkmethodes wel voor één keer uit de problemen zien te blijven. Als ze door de hoofdcommissaris van de zaak worden gehaald zetten ze het onderzoek stiekem voort. Maar dan raakt SIno’s vrouw Esra verstrikt in de zaak en dreigen ze hun baan én familie te verliezen.

Het Jachtseizoen (seizoen 4)

Er is weer een blik bekende namen opengetrokken voor het vierde seizoen van dit populaire programma van StukTV-trio Giel, Thomas en Stefan. SP-leider Lilian Marijnissen, presentatoren Rutger Castricum en Bridget Maasland, cabaretier Richard Gronendijk, de zangers Ferry Doedens en Wolter Kroes en de broers Colonel slaan op de vlucht in 2024, samen met vele naderen. Het Jachtseizoen is oorspronkelijk een YouTube-serie., waarbij de makers een ontsnapt BN’ers-duo te pakken probeert te krijgen. Het vierde seizoen van is vanaf 25 april 2024 te zien op SBS6 en een dag later bij Prime Video. 

Hieronder zie je de hoogtepunten van vorig jaar:

The Invitation

Na de dood van haar moeder wordt Evie benaderd door een onbekende neef die haar uitnodigt voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. Al snel realiseert ze zich dat er een gotische samenzwering gaande is en moet ze vechten om te overleven terwijl ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie onthult.

Luxe Listings Toronto

In de hyperconcurrerende, miljoenenverslindende vastgoedindustrie van Toronto geven drie makelaars – het powerkoppel Peter en Paige Torkan en de rijzende ster Brett Starke – een onthullend kijkje in hun carrière en persoonlijke leven.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

We’re here (seizoen 4)

We’re Here is terug met een nieuwe cast: Jaida Essence Hall, Latrice Royale, Sasha Velour en Priyanka. In deze serie gaan beroemde dragqueens naar kleine, conservatieve stadjes in de Verenigde Staten. Daar proberen ze inwoners over te halen om deel te nemen aan een dragshow, zodat ze leren om buiten hun comfortzone te treden.

Velma

Het oorsprongsverhaal van Velma Dinkley, het ondergewaardeerde brein van het Scooby-Doo Mystery Inc.-team. Een humoristische onthulling van het complexe en kleurrijke verleden van een van de meest geliefde detectives van Amerika.

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

Deze zes-delige documentaire reeks toont het zeven jaar durende onderzoek naar een serie van onopgeloste misdaden en de man die ervan verdacht werd de dader te zijn – Robert Durst, telg van de rijke Durst familie in New York.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

The Exorcist: Believer (2023)

Let op: te zien vanaf zondag 28 april! Vijftig jaar na het verschijnen van The Exorcist verschijnt deze opvolger. In dit langverwachte tweede deel raken de twee jonge meisjes Angela en Katherine vermist in het bos. Als ze na drie dagen weer opduiken blijkt een angstaanjagende gedaante blijkt bezit van ze te hebben genomen. Ze gaan steeds vreemder gedrag vertonen. Angela’s vader Victor zoekt hulp bij de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt.

Apples Never Fall

Volg de Delaneys, die van buitenaf een benijdenswaardig tevreden gezin lijken te zijn. Voormalige tenniscoaches Joy en Stan zijn ouders van vier volwassen kinderen. Na vijftig jaar huwelijk hebben ze eindelijk hun beroemde tennisacademie verkocht en zijn ze klaar om te beginnen aan wat de gouden jaren van hun leven zouden moeten zijn. Maar nadat Joy verdwijnt, worden haar kinderen gedwongen het huwelijk van hun ouders en hun familiegeschiedenis met frisse ogen opnieuw te bekijken.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

De Augurkenkoning (seizoen 2)

De markante Oos Kesbeke staat aan het roer van zijn gigantische tafelzuurimperium. Met zijn onmiskenbaar Amsterdamse mentaliteit regeert hij in zijn fabriekshal: trots als een pauw en zonder blad voor de mond. Maar tijden veranderen en zijn zoons Camiel en Silvian, de augurkenprinsen, moeten worden klaargestoomd om de zaak op termijn over te nemen.

The Making of: Max & Moritz

We volgen de ontwikkelingen rondom de bouw, het ontwerp, de muziek en nog veel meer van de dubbele familie-achtbaan Max & Moritz in de Efteling.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Priscilla (2023)

Wanneer tiener Priscilla Beaulieu op een feestje Elvis Presley ontmoet, verandert de internationale superster op intieme momenten onverwachts in iemand anders: een meeslepende liefde, een steun in eenzame dagen, een kwetsbare, beste vriend. We weten door de film Elvis al bijna alles over de King of Rock-‘n-Roll, maar nu is het tijd om in het verleden van zijn geliefde te duiken. Met in de hoofdrolle Euphoria-ster Jacob Elordi en Mare of Easttown-actrice Cailee Spaeny. Direct naar de film.

Verliefd op Bali (2024)

Een romcom volgens het beproefde recept: exotische bestemming, romantiek en moeilijkheden waardoor onverwacht nieuwe liefdes ontstaan. Na Ibiza en Cuba is het nu tijd om in het Indonesische Bali de romantiek te gaan zoeken. Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder Cornelie en zus Dewi om naar Bali te gaan. Tijdens de zoektocht naar een familielegende ontluikt er een nieuwe liefde. Ondertussen willen ze allemaal iets anders bereiken tijdens hun vakantie op het eiland. Jenny wil haar carrière als influencer boosten, Dewi is op zoek naar haar roots en Cornelie wil vooral afscheid nemen van haar moeder. Langzaam groeien de drie naar elkaar – en naar hun verleden – toe. Direct naar de film.

Bob Marley: One Love (2024)

Een blik in het leven van de legendarische reggaemuzikant Bob Marley, een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid. De film begint in Jamaica, dat verscheurd wordt door politieke onrust. Als er voor aanvang van een vredesconcert een aanslag op het leven van Bob (gespeeld door Kingsley Ben-Adir uit Barbie) gepleegd wordt, besluit hij naar Engeland te vertrekken. Maar hij blijft altijd trouw aan de overtuigingen van Rastafari en hoopt ooit terug te keren naar Jamaica. Direct naar de film.

Saltburn (2023)

Terwijl hij worstelt om zijn plek te vinden aan de Universiteit van Oxford, wordt eerstejaars student Oliver Quick meegezogen in de wereld van de charmante en aristocratische Felix Catton, die hem uitnodigt naar Saltburn, het uitgestrekte landgoed van zijn excentrieke familie, voor een zomer om nooit te vergeten. Langzamerhand gebeuren er steeds vreemdere dingen op het landgoed Saltburn. Eerder al op Amazon Prime Video te kijken en nu ook bij Pathé Thuis. Direct naar de film.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.