iPhone zaklamp (flashlight)

Zo schakel je de LED-flitser op je iPhone supersnel uit

De zaklampfunctie van je iPhone komt vaak van pas als je bijvoorbeeld in het donker iets moet zoeken. Er is een handig trucje waarmee je de LED-flitser razendsnel kunt uitschakelen, zonder dat je het Bedieningspaneel hoeft te openen.

Als je iets moet zoeken in het donker, komt de LED-flitser van je iPhone altijd goed van pas. Dankzij de LED-flitser gebruik je je iPhone als zaklamp, al zijn er ook andere mogelijkheden voor. Het inschakelen van de LED-flitser is echter veruit de meest handige manier, maar er is ook een simpel trucje om de zaklamp razendsnel uit te schakelen.

Zaklamp snel uitschakelen

Het Bedieningspaneel van de iPhone heeft een knop om snel de LED-flitser te gebruiken als zaklamp. Deze kunt je tevoorschijn halen vanaf het toegangsscherm, waardoor je de zaklamp ook vanaf een vergrendelde iPhone kunt gebruiken. Veeg simpelweg omhoog en tik op de zaklamp-knop om de LED-flitser in te schakelen en je iPhone als zaklamp te gebruiken. Op dezelfde manier kun je deze ook uitschakelen, maar er is ook een handig trucje waardoor dit nog sneller kan.

LED-flitser en zaklamp snel uitschakelen op iPhone.

Het enige wat je hoeft te doen om de zaklamp van je iPhone uit te schakelen, is om vanaf een vergrendelde iPhone het scherm naar links te schuiven. Hiermee activeer je snel de camera, maar door het scherm maar een klein stukje te verschuiven, wordt de LED-flitser al uitgeschakeld. Het is dan ook niet nodig om het scherm helemaal door te schuiven, want je kan het scherm gewoon loslaten zodra de LED-flitser uit gegaan is. Hierdoor kom je gewoon weer uit bij het toegangsscherm. Het is een simpele truc die ervoor zorgt dat je niet eerst weer het Bedieningspaneel hoeft te openen en op het zaklamp-icoontje hoeft te tikken.

Via: iPhone-Ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt februari 2017
Categorie Basisfuncties
Onderwerpen flitser, zaklamp