Palm Royale

Weekend kijktips: Palm Royale, Oppenheimer en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan al het moois dat de xtreaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Palm Royale

In 1969 wil een ambitieuze vrouw de onmogelijke oversteek maken van arm naar rijk. Ze wil een plekje bemachtigen in het meest exclusieve gezelschap van Amerika: de high society van Palm Beach. Maar is ze wel bereid om zoveel op te offeren? Met grote sterren als Kristen Wiig, Laura Dern en Ricky Martin.

Bekijken: Palm Royale op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

X-Men ’97 (seizoen 1)

Een groep mutanten gebruikt hun bijzondere gaven om een wereld te beschermen die hen haat en vreest. Het vervolg op de animatieserie X-Men: The Animated Series is er eindelijk. In de nieuwe serie volgen we de X-Men, die de wereld moeten beschermen terwijl ze er eigenlijk niet in thuishoren. In de stemmencast zitten weer enkele bekenden uit de vorige serie.

The Space Race

Het onbekende verhaal over de wedloop om de eerste zwarte man in de ruimte te krijgen.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

3 Body Problem

Vijf briljante vrienden doen schokkende ontdekkingen over verschillende continenten en decennia terwijl de natuurwetten zich ontrafelen en de mensheid wordt bedreigd.

Young Royals Forever (2024)

In deze special kun je zien hoe de cast en crew van ‘Young Royals’ de hartverwarmende reis van Wilhelm en Simon tot leven brachten, van de casting tot de laatste scène. De Zweedse serie over de verboden liefde tussen kroonprins Wilhelm en klasgenoot Simon beleeft dit jaar z’n derde en laatste seizoen. Sind maandag 18 maart kun je de seizoensfinale kijken. In deze documentaire nemen we een kijkje achter de schermen bij de productie van dit laatste seizoen.

Shirley

In deze biopic van Netflix speelt Regina King de rol van Shirley Chisholm, de eerste zwarte vrouw die in 1972 in het Amerikaanse Congres is gekozen. Geschreven en geregisseerd door 12 Years a Slave-scenarist John Ridley. Het verhaal concentreert zich op Chisholms pogingen om racisme en seksisme te bestrijden, in haar zoektocht om geschiedenis te schrijven. Lance Reddick, Lucas Hedges, Christina Jackson, Brian Stokes Mitchell, Terrence Howard en Andre Holland spelen ook ee.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Road House (2024)

Road House verscheen al eens in 1989 met Patrick Swayze. Voor deze oude film én de nieuwe remake moet je bij Amazon Prime zijn. Voormalig UFC-vechter Dalton is op zoek naar werk. Hij neemt een baan aan als Een voormalig UFC-vechter is op zoek naar nieuw werk. Hij neemt vervolgens een baan aan als uitsmijter van een bar in Floriday Keys. Al snel komt hij erachter dat niet alles is wat het lijkt in dit tropische paradijs.

Bon Bini: Bangkok Nights (2023)

Het is tijd voor een nieuw avontuur van Judeska en Ping Ping. Wanneer ze een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden, vergeten ze de kleine lettertjes te lezen. Daardoor raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze vertrekken naar Bangkok om terug te eisen wat van ze gestolen is. Maar dat loopt natuurlijk helemaal mis…

The Kujus Again

Hooggewaardeerde film over een groep broers en zussen, die Badagry bezoeken ter nagedachtenis aan hun overleden moeder.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Sully

De piloot Sully landt met een noodlanding een vliegtuig met 155 passagiers aan boord op het water van de Hudson. Hij wordt geroemd door de media, maar intern is er een onderzoek gaande dat zijn reputatie en carrière dreigt te vernietigen. Met Tom Hanks als piloot en Clint Eastwood als regisseur.

Inception

Psychologische sciencefiction actiethriller van Christopher Nolan over Dom Cobb (Leonardo DiCaprio), een dief die je onderbewuste binnendringt om geheimen te stelen. Hij is het ultieme wapen in de duistere wereld van de bedrijfsspionage.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Oppenheimer (2023)

De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Onder meer de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, die de waterstofbom uitvindt, werkt eraan mee. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom. Lees ook ons artikel over Oppenheimer op SkyShowtime.

Bekijk ook

Nu te streamen: Oscarwinnaar Oppenheimer is een absolute aanrader

De beste kijktip voor komend weekend is Oppenheimer. De film won meerdere Oscars en is nu exclusief te zien bij een van de grote streamingdiensten.

Star Trek: Discovery (seizoen 1 t/m 4)

Star Trek: Discovery verdween jaren geleden van Netflix en verhuisde naar SkyShowtime. De eerste drie seizoenen werden onlangs toegevoegd en nu kun je ook het vierde seizoen kijken. Vanaf begin april kun je ook nog het vijfde en laatste seizoen kijken.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

Sphinx (seizoen 1)

“Sphinx” neemt ons mee in een intrigerend verhaal dat draait om de dertienjarige Minke Moorman. Op een dag, terwijl ze onderweg is naar school, wordt ze ontvoerd. Wat volgt, is een ongelooflijke wending. Op dezelfde dag, drie jaar later, verschijnt Minke plotseling weer, uit het niets, met een mysterieuze tatoeage van een sphinx op haar rug. In eerste instantie zijn haar ouders, Marcel en Rifka, en haar broertje dolblij dat Minke weer thuis is. Maar al snel merken ze dat er iets is veranderd. Minke blijkt nog steeds gemanipuleerd te worden door haar ontvoerder. Dit belooft een aangrijpend verhaal vol suspense en emotionele wendingen te worden, waarbij de kijker op het puntje van zijn stoel zal zitten.

The Good Doctor (seizoen 7)

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Migration / Vogelvlucht (2023)

Van dezelfde filmstudio die ook Minions en Despicable Me maakte. Deze komische animatiefilm draait om een familie van eenden, die in een vijver nabij New England woont. Omdat ze de plek wel een keer zat zijn, besluiten ze op vakantie te gaan. Tijdens hun reis raken ze verdwaald in New York City, waar grootse avonturen staan te wachten. Meteen naar de film.

Le Pot-au-Feu

In de keuken van de gastronoom Dodin kookt chefkok Eugénie de sterren van de hemel. Ondanks hun harmonieuze relatie, stoort één ding Dodin: Eugénie weigert met hem te trouwen. Om haar hart te winnen, besluit hij voor haar te koken. Geregisseerd door Anh Hung Tran. Meteen naar de film.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.