Reality Pro headset conceptvideo

Zo kan de Reality Pro-headset eruit zien [video]

In deze conceptvideo krijg je een indruk hoe Apple's eerste mixed reality-headset eruit zou kunnen zien. Conceptmaker Shea heeft een video gemaakt die zo goed mogelijk de stijl van Apple imiteert.

Reality Pro-headset in conceptvideo

Op maandag 5 juni gaan we zeer waarschijnlijk de onthulling van de Apple Reality Pro te zien krijgen. Uit geruchten blijkt dat we een skibril-achtig design moeten verwachten, maar verder zijn er nog veel vraagtekens. Om alvast in de stemming te komen heeft conceptmaker Shea van het YouTube-kanaal Concept Central iets in elkaar geknutseld. En dat lijkt wel héél erg op de onthulling van de Apple Watch Series 6, bijna drie jaar geleden. Hetzelfde muziekje, dezelfde effecten met een close-up van de Digital Crown, maar voor een heel ander accessoire.


Hieronder kun je de video bekijken. Shea is zeker niet de enige die met een conceptvideo op de proppen komt. Er zijn op YouTube veel meer designers te vinden die zich op dit aankomende product hebben gestort. De video’s zijn meestal volgens het bekende recept gemaakt: futuristisch klinkende muziek en een product dat in de ruimte lijkt rond te draaien. We stellen er nog een paar aan je voor.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.


Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.


Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Afgelopen januari werd er een wedstrijd georganiseerd voor het beste designconcept voor de Reality Pro. Daar kwamen een hoop varianten uit, maar heel eerlijk gezegd: we waren nog niet onder de indruk. Uit de hierboven getoonde recentere video’s blijkt wat duidelijker welke kant het waarschijnlijk op gaat.

Bekijk ook

Zie jij deze Reality Pro-headset al op je hoofd zitten?

Apple is bezig met een mixed reality-headset, die wel eens de naam Reality Pro zou kunnen krijgen. Dit concept laat zien hoe zo'n headset eruit kan zien.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.