macOS Big Sur 11.2 Final.

macOS Big Sur 11.2.2 verschenen, voorkomt schade door docks

Apple heeft macOS Big Sur 11.2.2 uitgebracht. Dit voorkomt dat er schade aan je MacBook kan ontstaan door docks van externe fabrikanten.

macOS Big Sur 11.2.2 beschikbaar

macOS Big Sur 11.2.2 is de vierde update sinds Big Sur beschikbaar kwam in november. Het volgt kort op macOS Big Sur 11.2.1 en is gratis te downloaden voor iedereen met een geschikte Mac. Volgens de releasenotes lost ‌macOS 11.2.2 problemen op bij de MacBook Pro (2019 of later) en de MacBook Air (2020 of later). Er kon blijkbaar schade optreden als ze waren verbonden met een niet-goedgekeurde USB-C-hub of dock. Apple heeft niet aangegeven hoe wijdverbreid het probleem is, maar blijkbaar was het belangrijk genoeg om er een aparte update voor uit te brengen. De update heeft buildnummer 20D80.

macOS Big Sur 11.2.2 downloaden
Je downloadt macOS Big Sur 11.2.2 via de Systeemvoorkeuren, net als bij iOS. Je downloadt deze update daarom als volgt:

  1. Ga naar Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op Software-update.
  3. De Mac zoekt nu automatisch naar de nieuwste versie. Klik op Download en installeren om de update binnen te halen.

Belkin Thunderbolt 3 Dock Core op bureau.

Je kan de instellingen ook zo aanpassen dat er automatisch gezocht wordt naar de nieuwste versies. Meer over het installeren van een macOS-update lees je in ons artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2021, 19:19
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen macOS Big Sur, macOS-stable
Devices Mac, MacBook
Software macOS 11 Big Sur

macOS Big Sur

macOS 11 Big Sur is de grootste update voor de Mac sinds tijden en is beschikbaar sinds november 2020. Het is de opvolger van macOS Catalina. De update brengt een volledig nieuw design, een nieuw Bedieningspaneel, verbeteringen voor Safari en nog veel meer. Apple heeft voor het eerst sinds 2001 het versienummer verhoogd, van macOS 10.XX naar macOS 11.

macOS Big Sur
14 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.