iPhone SE 2022 review

Reacties voor: ‘Zo gaat de iPhone SE 4 eruit zien’ (met Face ID en notch)

Waar blijft de opvolger van de iPhone SE 2022? Er zijn al genoeg geruchten over de iPhone SE 4, die waarschijnlijk in 2024 op de markt komt. Op deze pagina vind je een round-up van alle recente geruchten.

Reacties: 6 reacties

  1. Er zal vast nog wel een nieuwe SE komen, maar dit is gewoon geen model wat je jaarlijks moet vernieuwen(net als de mini).

    Nu mag de SE wel eens uiterlijk met FaceId krijgen, dus het combineren van de SE met de mini zou goed kunnen.
    Dit is geen product wat ze beide moeten hebben, dus samenvoegen tot 1 model SE of mini zou een goede keus zijn(ook kosten techchnisch gezien).

    Reageer op Dennis

  2. @Dennis: dit gaat voorlopig nog niet gebeuren, want de mini 13 is nog steeds te koop, ik denk dat dat als het gebeurt nooit eerder is dan dat de mini 13 al een jaar niet meer te koop is

    Reageer op Leo

  3. @Dennis: ook volgend jaar schijnt de mini 13 nog in het sortiment te blijven. Dan blijft hij iig nog tot september 2024 in t sortiment en verwacht ik nooit veel eerder een se op basis van de mini dan in 2026, misschien eind 2025

    Reageer op Leo

  4. Dus nog steeds TouchID op de SE4?!
    Hmmm…

    Reageer op X.

  5. Ik kocht de se speciaal voor zijn TouchID,nu geen TouchID ga ik hem niet meer kopen

    Reageer op Ali

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.