iPhone SE review iCulture: rechtop met iPhone 5 op de achtergrond

iPhone SE | Los toestel met sim-only

iPhone SE als los toestel: bekijk de beste deals en prijzen voor een losse iPhone SE, eventueel met sim only. Zo betaal je nooit te veel.

Losse iPhone SE: dit zijn de prijzen

Zoek je een losse Apple iPhone SE? Betaal niet te veel en vergelijk alle losse iPhone SE prijzen, kleuren en modellen. Zo vind je de beste prijs voor jouw iPhone SE als los toestel! We werken dit overzicht regelmatig bij met de nieuwste acties.


iPhone SE los kopen

De iPhone SE is het meest compacte toestel in het assortiment van Apple. Dit is een ideale iPhone als je niet te veel geld wilt uitgeven aan een telefoon die nog met gemak in je broekzak past. En omdat de iPhone SE intern vrijwel identiek is aan de iPhone 6s heb je toch alle voordelen van een toptoestel. De iPhone SE zal de komende jaren nog gewoon updates krijgen en is dus een goede investering.

Meer over de losse iPhone SE prijzen

Met 489 euro ligt de iPhone SE prijs beduidend lager dan die van andere iPhones. Een groot voordeel is dat Apple de opslagcapaciteit van de SE onlangs heeft verhoogd, waardoor je tweemaal zoveel GB’s krijgt voor dezelfde prijs. Je kunt kiezen uit de gebruikelijke kleuren rosegoud, goud, zilver en spacegrijs.

De iPhone SE prijs is als volgt:

  • iPhone SE met 32GB: vanaf 419 euro
  • iPhone SE met 128GB: vanaf 529 euro

Voor viermaal zoveel GB’s betaal je dus 110 euro extra en dat is (voor Apple-begrippen) een goede deal. Voor de meeste mensen zal 32GB voldoende zijn, maar veeleisende gebruikers kunnen ook kiezen voor flink wat meer.

losse iPhone SE

iPhone SE kopen in Nederland

In Nederland kun je de iPhone SE kopen bij de Apple Store en diverse andere aanbieders. In de prijsvergelijker hierboven zie je waar je de beste prijs kunt vinden.

Welke iPhone SE los kopen?

Voordat je een iPhone SE gaat kopen, is het verstandig om even goed na te denken over welk model het beste bij jou past. Let daarbij niet alleen op de kleur, maar ook op de hoeveelheid opslag en de levertijden. Hieronder geven we enkele tips.

#1 Welk iPhone 6s model past bij mij?

Bij de iPhone 6s kun je kiezen uit vier kleuren. Spacegrijs is veruit het populairst, gevolgd door zilver. Wil je eens iets anders, dan kun je kiezen voor goud of rosegoud. Alle kleuren behuizing blijven langere tijd mooi, ook als je geen hoesje gebruikt.

#2 Hoeveel iPhone SE opslag heb ik nodig?

Apple heeft enige tijd geleden de iPhone SE opslagcapaciteit verdubbeld. Het basismodel ging daarmee van 16GB naar 32GB. Het betekent dat je nu kunt kiezen uit 32 of 128 gigabyte, wat voor de meeste mensen voldoende keuze is. Er zijn niet zoveel gebruikers die hun iPhone SE gebruiken om uitgebreid filmpjes te kijken, maar mocht je dat wel willen doen: met 128GB heb je voldoende ruimte en anders heb je altijd nog de mogelijkheid om video’s te streamen.

#3 Vergelijk de iPhone SE prijzen en levertijden

Er zijn soms grote verschillen tussen de iPhone SE prijzen. Ook kan de levertijd per aanbieder verschillen. Check daarom onze prijsvergelijker, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt en je je nieuwe SE snel in huis hebt.

Waarom een iPhone SE los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone SE zou willen hebben:

  • Meest compacte toestel, past met gemak in je broekzak.
  • Relatief nieuwe technologie in een klassiek uiterlijk.
  • Zal dankzij 64-bit chip nog langere tijd updates krijgen.
  • Voorzien van 3,5mm koptelefoonaansluiting.
  • Veel functionaliteit in zo’n klein toestel.

iPhone SE sim only, wat zijn de beste opties?

Ga je een iPhone SE kopen als los toestel, dan heb je nog wel een abonnement nodig. Kies je voor sim only, dan ben je het meest flexibel qua aanbieders en kun je elk moment overstappen naar een nieuwe iPhone. In onze vergelijker vind je de beste sim only-aanbiedingen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!