iPhone SE 2020 vs iPhone SE 2016.

iPhone SE los kopen: hier vind je de beste deals

Wil je een iPhone SE als los toestel kopen? Bekijk de beste deals en prijzen voor een losse iPhone SE, eventueel met sim only. Zo betaal je nooit te veel!

iPhone SE review Refurbished

Losse iPhone SE: dit zijn de prijzen

Zoek je een losse Apple iPhone SE? Betaal niet te veel en vergelijk alle losse iPhone SE prijzen, kleuren en modellen. Zo vind je de beste prijs voor jouw iPhone SE als los toestel. De iPhone SE uit 2016 is niet meer verkrijgbaar, maar gelukkig zijn er twee opvolgers in de vorm van de iPhone SE 2020 en de iPhone SE 2022. Deze zijn bij de meeste winkels en providers verkrijgbaar, zowel los als met langer lopend contract.

iPhone SE los kopen

De iPhone SE is het meest compacte toestel in het assortiment van Apple. Dit is een ideale iPhone als je niet te veel geld wilt uitgeven aan een telefoon die nog met gemak in je broekzak past. En omdat de iPhone SE 2022 dezelfde processor heeft als de iPhone 13 heb je toch alle voordelen van een toptoestel. Alleen de behuizing is niet nieuw; die is gebaseerd op de iPhone 8. De iPhone SE zal de komende jaren nog gewoon updates krijgen en is dus een goede investering.

Eerder was er ook een 2016-uitvoering van de iPhone SE, maar die is niet meer bij winkels verkrijgbaar. Je kunt deze nog wel tegenkomen als refurbished iPhone. Dit geldt ook voor de iPhone SE 2020, die langzamerhand uit het assortiment zal verdwijnen. Als refurbished of tweedehands exemplaar is dit nog steeds een prima keuze.

Meer over de losse iPhone SE prijzen

Met een prijs van 529 euro iPhone SE veel betaalbaarder dan andere iPhones. Een groot voordeel is dat Apple ook aan dit toestel steeds sleutelt, zodat je bij elke generatie net iets meer krijgt. Zo bevat de iPhone SE 2022 voor het eerst 5G. Je kunt kiezen uit de kleuren Sterrenlicht, Middernacht en rood.

De iPhone SE prijs is als volgt:

Het prijsverschil tussen de versie met 64GB en 128GB is dus maar €50,-, net als bij andere iPhones die deze opslagcapaciteiten bieden. Wij raden daarom aan om toch te kiezen voor het iets duurdere model met 128GB opslag, omdat je daar weer veel langer mee kan doen.

Heb je liever het 2020-model? Dat kan ook:

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

iPhone SE 2022 kopen
Je kunt de nieuwe iPhone SE 2022 kopen bij alle providers, telecomwinkels en bij Apple zelf. Check ook bij welke andere winkels je terecht kan. Lees meer in ons artikel over de iPhone SE 2022 prijzen.

iPhone SE 2022 met abonnement bestellen

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

iPhone SE 2022 los bestellen

Je kunt terecht bij deze winkels en aanbieders:

Welke iPhone SE los kopen?

Voordat je een iPhone SE gaat kopen, is het verstandig om even goed na te denken over welk model het beste bij jou past. Let daarbij niet alleen op de kleur, maar ook op de hoeveelheid opslag en de levertijden. Hieronder geven we enkele tips.

#1 Welk iPhone SE model past bij mij?

Bij de iPhone SE kun je kiezen uit drie kleuren: Sterrenlicht, Middernacht en rood. In feite komt dit neer op wit, zwart en rood, maar met kleine nuanceverschillen. Zo neigt Sterrenlicht een beetje naar gebroken wit en is Middernacht eigenlijk zwartblauw. Bij andere Apple-producten zie je ook wel de naam Inktblauw.

Meestal zijn zwart en donkergrijs de meest populaire kleur en bij de iPhone SE kom je dan uit op Middernacht. Wil je eens iets heel anders, dan moet je zeker kiezen voor knalrood. Daarmee steun je ook nog eens het goede doel. Ben je de gekozen kleur zat, dan neem je gewoon een hoesje. Maar ook als je je iPhone zonder hoesje gebruikt blijft de behuizing lange tijd mooi.

#2 Hoeveel iPhone SE opslag heb ik nodig?

Apple verkoopt geen toestellen met krappe opslag meer. Het instapmodel is nu 64GB en dat is een prima keuze voor de meeste mensen. Wil je toch iets ruimer zitten, dan is 128GB ook een goede optie, zeker omdat je maar een paar tientjes meer betaalt.

De uitvoering met 256GB opslag zal alleen voor een kleine groep mensen interessant zijn. Mensen die dit nodig hebben gebruiken hun toestel vaak wat intensiever en dan kom je al snel uit op een iPhone 12 of 13.

#3 Vergelijk de iPhone SE prijzen en levertijden

Er zijn soms grote verschillen tussen de iPhone SE prijzen. Ook kan de levertijd per aanbieder verschillen. Check daarom onze prijsvergelijker, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt en je je nieuwe SE snel in huis hebt.

Waarom een iPhone SE los toestel kopen?

Er is een aantal redenen waarom je een iPhone SE zou willen hebben:

  • Meest compacte toestel, past met gemak in je broekzak.
  • Relatief nieuwe technologie in een beproefd uiterlijk.
  • Zal dankzij de A15-chip nog lange tijd updates krijgen.
  • Draadloos opladen.
  • Veel functionaliteit in zo’n klein toestel.

Lees ook onze iPhone SE 2020 review voor alle plus- en minpunten en ervaringen die we met dit toestel hebben ervaren.

Bekijk ook

iPhone SE 2020 review: de beste instap-iPhone ooit

De iPhone SE 2020 is een toestel waar heel veel mensen op gewacht hebben. Heeft deze nieuwe instap-iPhone de verwachtingen waargemaakt? Hoe bevallen de verbeterde prestaties en de camera? In deze iPhone SE 2020 review lees je onze ervaringen!

iPhone SE sim only, wat zijn de beste opties?

Ga je een iPhone SE kopen als los toestel, dan heb je nog wel een abonnement nodig. Kies je voor sim only, dan ben je het meest flexibel qua aanbieders en kun je elk moment overstappen naar een nieuwe iPhone. In onze vergelijker vind je de beste sim only-aanbiedingen:

Informatie

Laatst bijgewerkt
maart 2022