iPhone SE 2020 vs iPhone SE 2016.

iPhone SE los kopen: hier vind je de beste deals

Wil je een iPhone SE als los toestel kopen? Bekijk de beste deals en prijzen voor een losse iPhone SE, eventueel met sim only. Zo betaal je nooit te veel!

Losse iPhone SE: dit zijn de prijzen

Zoek je een losse Apple iPhone SE? Betaal niet te veel en vergelijk alle losse iPhone SE prijzen, kleuren en modellen. Zo vind je de beste prijs voor jouw iPhone SE als los toestel. De iPhone SE uit 2016 is niet meer verkrijgbaar, maar gelukkig is er een opvolger in de vorm van de iPhone SE 2020. Deze is bij de meeste winkels en providers verkrijgbaar, zowel los als met langer lopend contract.

iPhone SE los kopen

De iPhone SE is het meest compacte toestel in het assortiment van Apple. Dit is een ideale iPhone als je niet te veel geld wilt uitgeven aan een telefoon die nog met gemak in je broekzak past. En omdat de iPhone SE 2020 dezelfde processor heeft als de iPhone 11 heb je toch alle voordelen van een toptoestel. Alleen de behuizing is niet nieuw; die is gebaseerd op de iPhone 8. De iPhone SE zal de komende jaren nog gewoon updates krijgen en is dus een goede investering.

Eerder was er ook een 2016-uitvoering van de iPhone SE, maar die is niet meer bij winkels verkrijgbaar. Je kunt deze nog wel tegenkomen als refurbished iPhone.

Meer over de losse iPhone SE prijzen

Met 489 euro ligt de prijs van de iPhone SE beduidend lager dan die van andere iPhones. Een groot voordeel is dat Apple de opslagcapaciteit van de SE onlangs heeft verhoogd, waardoor je tweemaal zoveel GB’s krijgt voor dezelfde prijs. Je kunt kiezen uit de gebruikelijke kleuren rosegoud, goud, zilver en spacegrijs.

De iPhone SE prijs is als volgt:

iPhone SE 2020 kopen
Je kunt de iPhone SE 2020 bestellen in Nederland bij alle providers, telecomwinkels en bij Apple zelf. Check ook bij welke andere winkels je terecht kan. Lees meer in ons artikel over de iPhone SE 2020 bestellen.

iPhone SE 2020 met abonnement bestellen

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

iPhone SE 2020 los bestellen

Je kunt terecht bij deze winkels en aanbieders:


Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

Welke iPhone SE los kopen?

Voordat je een iPhone SE gaat kopen, is het verstandig om even goed na te denken over welk model het beste bij jou past. Let daarbij niet alleen op de kleur, maar ook op de hoeveelheid opslag en de levertijden. Hieronder geven we enkele tips.

#1 Welk iPhone SE model past bij mij?

Bij de iPhone SE kun je kiezen uit drie kleuren: zwart, wit en rood. Meestal is zwart de meest populaire kleur, gevolgd door wit. Maar wil je eens iets heel anders, dan moet je zeker kiezen voor knalrood. Daarmee steun je ook nog eens AIDS-onderzoek en -voorlichting. Alle kleuren behuizing blijven langere tijd mooi, ook als je geen hoesje gebruikt.

#2 Hoeveel iPhone SE opslag heb ik nodig?

Apple verkoopt geen toestellen met krappe opslag meer. Het instapmodel is nu 64GB en dat is een prima keuze voor de meeste mensen. Wil je toch iets ruimer zitten, dan is 128GB ook een goede optie, zeker omdat je maar een paar tientjes meer betaalt.

De uitvoering met 256GB opslag zal alleen voor een kleine groep mensen interessant zijn. Mensen die dit nodig hebben gebruiken hun toestel vaak wat intensiever en dan kom je al snel uit op een iPhone XS of 11.

#3 Vergelijk de iPhone SE prijzen en levertijden

Er zijn soms grote verschillen tussen de iPhone SE prijzen. Ook kan de levertijd per aanbieder verschillen. Check daarom onze prijsvergelijker, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt en je je nieuwe SE snel in huis hebt.

Waarom een iPhone SE los toestel kopen?

Er is een aantal redenen waarom je een iPhone SE zou willen hebben:

  • Meest compacte toestel, past met gemak in je broekzak.
  • Relatief nieuwe technologie in een beproefd uiterlijk.
  • Zal dankzij de A13-chip nog lange tijd updates krijgen.
  • Draadloos opladen.
  • Veel functionaliteit in zo’n klein toestel.

Lees ook onze iPhone SE 2020 review voor alle plus- en minpunten en ervaringen die we over dit toestel willen delen.

iPhone SE sim only, wat zijn de beste opties?

Ga je een iPhone SE kopen als los toestel, dan heb je nog wel een abonnement nodig. Kies je voor sim only, dan ben je het meest flexibel qua aanbieders en kun je elk moment overstappen naar een nieuwe iPhone. In onze vergelijker vind je de beste sim only-aanbiedingen:

Informatie

Laatst bijgewerkt
mei 2020