iPhone SE 2/iPhone 9 renders in kleuren.

Reacties voor: ‘Dit wordt de betaalbare prijs van de iPhone SE 2’

De iPhone SE 2 komt vermoedelijk in maart en bronnen zijn stellig over de prijs van het huidige model. De prijs van de iPhone SE 2 ligt een stuk lager dan je de laatste jaren van Apple gewend bent. Apple zou kiezen voor dezelfde prijs als bij de iPhone SE vier jaar geleden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -
11 reacties
 1. Ik gok eerder op €529 ivm inflatie. Het merk Apple & goedkoop gaan niet samen. 😉 Maar onder €500 zou alleen maar beter zijn voor de verkoopcijfers.

 2. Eindelijk! 4 jaar doen met een iphone is best lastig, maar toch gelukt en het waard. Eindelijk weer een normaal model ipv een dure koelkast in je zak.

 3. Ik gebruik mijn se eerst nog wel even door.
  De updates lopen nog 2 a 3 jaar door , tot september is nog bijna 1 jaar en wanneer we nog iOS 14 erop krijgen is dat weer een jaar en Apple laat tegenwoordig zien dat ze nog met updates doorgaan buiten de nieuwe iOS om voor oudere toestellen dat is dan mogelijk nog jaar 3.

 4. Het blijft een koelkast. Want wordt geen vervanger van de SE, want die zou dan gewoon hetzelfde formaat moeten houden. Dus iedereen wordt voor de gek gehouden, omdat het zogenaamd een opvolger van de SE wordt. Dus niet. Ik blijf mooi trouw aan mijn SE. Lekker compact.

 5. Als hij hetzelfde scherm heeft als de 8 plus, dus niet die vd Iphone 11, dan wordt dat een hele mooie !!!

 6. Origineel geplaatst door Monique
  Als hij hetzelfde scherm heeft als de 8 plus, dus niet die vd Iphone 11, dan wordt dat een hele mooie !!!

  Volgens mij wordt het “gewoon” 4,7”, normale 8 dus, geen 8 Plus formaat. Maar niks is zeker.

  En wat vind je eigenlijk minder goed aan 11 tov 8? Als ik nu moet kiezen, zou ik het wel weten.

 7. @Goodijk: klopt zo ziet Apple zelf t ook niet. Zit ook pauze in zeg maar ,de se is allang niet meer te koop. Onlogisch dat er nu nog een opvolger komt. Gewoon een andere voordeligere optie. Opzich wel mooi natuurlijk, maar ik hou ik liever mijn se zolang t nog gaat. Zie het ook niet weer gebeuren ( na deze) dat ze dit zo voordelig doen want nog weer een keer dat ouderwetse ontwerp en nog weer een keer led zie ik niet weer gebeuren en daardoor zitten ze dan aan hogere prijzen vast.

 8. @Goodijk: Nou destijds was de 5/5S klein en nu is de 8 klein dus logisch dat ze de SE2 erop baseren

 9. Origineel geplaatst door Goodijk
  Het blijft een koelkast. Want wordt geen vervanger van de SE, want die zou dan gewoon hetzelfde formaat moeten houden. Dus iedereen wordt voor de gek gehouden, omdat het zogenaamd een opvolger van de SE wordt. Dus niet. Ik blijf mooi trouw aan mijn SE. Lekker compact.

  7 a 8 jaar terug was een 4 inch scherm nog actueel, vandaag de dag is het minimale scherm formaat 5.0 inch. Dus 4.7 inch is een logische keuze. Daar komt bij dat Apple zelf bepaalt wat het formaat zal zijn zonder wat van de rest aan te trekken.

 10. @Lemco Luehof: zo is dat, maar wanneer je de gemiddelde eigenaar van een iPhone 5/5s/5c/se vraagt zullen de meesten toch graag weer dat formaat hebben.

 11. Had liever gezien dat de 11 rond de €5/600 euro zou zitten,
  Nu Koop je toch weer een model die Gewoon toch achter loopt,wel waar dat het nieuwer is maar niet het nieuws te wat in de 11 zit,
  Maar zeker dat die nieuwe se2 veel beter verkoopt dan de 11 straks,
  Maar Ik wacht denk Ik op de iPhone 12 in September

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.