‘iPhone 7 prijslijst toont 256GB model en duurdere Pro-modellen’

Een gelekte prijstabel laat zien dat Apple wellicht een 256GB iPhone wil uitbrengen en een duurdere iPhone Pro-productlijn.

Geruchten over de iPhone 7 stapelen zich op. Gelekte informatie via het Chinese sociale netwerk Weibo wekt nu de indruk dat er een prijslijst bestaat waarop een 256GB-model te zien is. Daarnaast zou Apple plannen hebben om een duurdere iPhone Pro-lijn uit te brengen.


iPhone 7 concept

Het 256GB-model zou daarbij het huidige 128GB-model vervangen. De prijs ervan is vrijwel hetzelfde. Ook zijn in de lijst iPhone Pro-modellen te zien. Er gingen al eerder geruchten dat Apple plannen zou hebben om naast de zakelijke iPad Pro ook high-end iPhone Pro-modellen te gaan maken. Nu is het nog zo dat de iPhone 6s en iPhone 6s Plus qua functionaliteit vrijwel gelijk zijn. Bij de iPhone 7 zou er meer verschil kunnen ontstaan, met bijvoorbeeld een dubbele camera bij de iPhone 7 Pro.

Mogelijke Japanse prijstabel van de iPhone 7.

Omgerekend naar Amerikaanse prijzen zou het gaan om prijzen tussen de $820 en $1.350, waarbij de iPhone 7 Pro vanaf $1.080 te koop zou zijn, beweert de bron. De prijzen zijn weergegeven in yuan (dus niet in Japanse yen).

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.