iPhone 7 concept

‘iPhone 7 prijslijst toont 256GB model en duurdere Pro-modellen’

Een gelekte prijstabel laat zien dat Apple wellicht een 256GB iPhone wil uitbrengen en een duurdere iPhone Pro-productlijn.

Geruchten over de iPhone 7 stapelen zich op. Gelekte informatie via het Chinese sociale netwerk Weibo wekt nu de indruk dat er een prijslijst bestaat waarop een 256GB-model te zien is. Daarnaast zou Apple plannen hebben om een duurdere iPhone Pro-lijn uit te brengen.


iPhone 7 concept

Het 256GB-model zou daarbij het huidige 128GB-model vervangen. De prijs ervan is vrijwel hetzelfde. Ook zijn in de lijst iPhone Pro-modellen te zien. Er gingen al eerder geruchten dat Apple plannen zou hebben om naast de zakelijke iPad Pro ook high-end iPhone Pro-modellen te gaan maken. Nu is het nog zo dat de iPhone 6s en iPhone 6s Plus qua functionaliteit vrijwel gelijk zijn. Bij de iPhone 7 zou er meer verschil kunnen ontstaan, met bijvoorbeeld een dubbele camera bij de iPhone 7 Pro.

Mogelijke Japanse prijstabel van de iPhone 7.

Omgerekend naar Amerikaanse prijzen zou het gaan om prijzen tussen de $820 en $1.350, waarbij de iPhone 7 Pro vanaf $1.080 te koop zou zijn, beweert de bron. De prijzen zijn weergegeven in yuan (dus niet in Japanse yen).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7
21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.