iPhone 13 dummies met design.

Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 13 krijgt LTPO-scherm en kleinere notch’

Apple wil er 90 miljoen stuks van produceren
Volgens geruchten zou Apple fabrikanten de opdracht hebben gegeven om 90 miljoen stuks van de iPhone 13 te produceren. Er zit een kleinere notch en een LTPO-scherm in.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Kleinere notch is nog steeds een notch. Het wordt pas echt gaaf als die helemaal weg is en de techniek onder het scherm kan. Maar om heel eerlijk te zijn stoor ik mij er totaal niet aan.

  2. Vaker de deur uit en daardoor behoefte aan een nieuw toestel??? Dat kun je net zo goed andersom beweren , minder behoefte aan nieuw toestel omdat je weer hele andere belangstelling hebt bij bijv festivals wat geld kost wat je niet aan gsm kunt spenderen of dat je veel thuis bent en niks kunt koop je maar nieuwe telefoon …

  3. @Axel: Dan nog toch liever een notch dan onder het scherm, ik stoor mij gigantisch aan die camera gaten in Android telefoons.

    Je ziet constant een zwart gat in je scherm, omdat dan ook nog eens je scherm er om heen loopt.

  4. Origineel geplaatst door Dennis
    @Axel: Dan nog toch liever een notch dan onder het scherm, ik stoor mij gigantisch aan die camera gaten in Android telefoons.

    Je ziet constant een zwart gat in je scherm, omdat dan ook nog eens je scherm er om heen loopt.

    Dat bedoelde hij denk ik ook niet, maar ben het volledig met je eens wat een lelijke oplossing is dat. Die valt Juist heel erg op omdat er ineens een gat in je scherm zit.

    Maargoed liefst helemaal wegwerken in de rand en het scherm symmetrisch maken weer. Of achter het beeldscherm waarbij de techniek erdoorheen kan kijken. Maar dat zal nog wel effe duren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.