Archief voor 'scherm'

iPhone 15 Pro en iPhone 15 vergelijken

iPhone 15 scherm: de smalste schermranden ooit

De iPhone 15-serie is vanaf 22 september verkrijgbaar. In dit artikel lees je alles over de schermen van de iPhone 15 en iPhone 15 Pro. Dunnere schermranden, ProMotion, helderheid en meer.

Toetsenbord van 15-inch MacBook Air 2023

Schermdeling op de Mac: help anderen op afstand door het scherm te delen

Wil je familieleden helpen met problemen op hun Mac maar kan je er zelf niet bij zijn? In deze tip leggen we uit hoe je het scherm kunt delen, zodat iemand op afstand kan meekijken. Deze functie heet Schermdeling en is standaard aanwezig op de Mac. Het kan ook met apps van derden.

Apple-website menu update van 2023 op een MacBook

Schermdeling via iMessage op de Mac

Met Schermdeling via de Berichten-app kan je meekijken op het scherm van een ander via iMessage. Zo kan je op afstand een vriend of vriendin helpen met zijn of haar Mac. Zo werkt Schermdeling via de Berichten-app.

Apple smart display op extern scherm

'Apple werkt aan smart home-scherm voor de Mac'

Apple zou werken aan een nieuwe extern display voor de Mac, dat in stroombesparende modus ook te gebruiken is als een smart home-display. Dat schrijft Mark Gurman in zijn Power On-nieuwsbrief.

iPhone 11 Pro (Max) review: op een tafeltje

Leg je iPhone ondersteboven om meldingen te voorkomen

Als je je iPhone met het scherm omlaag op tafel legt, komen er geen meldingen binnen en zorg je voor een langere batterijduur. Ben je van plan je iPhone een tijdje niet te gebruiken, zorg dan dat je scherm bedekt is zodat het scherm niet oplicht.

Apple displays: Studio Display en Pro Display XDR

Dit moet je weten over nanotextuur op Apple-schermen

Tegenwoordig verkoopt Apple sommige schermen ook met nanotextuur. Deze speciale afwerking voorkomt reflectie. In deze tip lees je hoe het werkt, hoe je ermee omgaat, op welke apparaten het beschikbaar is en hoe je een scherm van nanotextuur moet schoonmaken.

Apple Store reparaties

Help, mijn iPhone-scherm zit vol strepen, wat nu?

Wat moet je doen als je iPhone-scherm strepen laat zien? Het kan veroorzaakt worden door een ondeskundige reparatie of door een hardware-probleem bij een van de connectoren. We leggen in deze tip uit wat je kunt doen.

iPad aansluiten op extern scherm

iPad aansluiten op een extern scherm: zo werkt het

Steeds meer mensen gebruiken de iPad als computer. Maar wat als je toch een iets groter scherm nodig hebt? Dan zou je de iPad met een kabel kunnen aansluiten op een extern scherm. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden.