iPhone 13 scherm

Ga jij de iPhone 13 bestellen? En zo ja, welke? [poll]

Keuzestress? Er zijn meer modellen dan ooit
Alle iPhone 13-modellen zijn sinds vrijdag 17 september te bestellen bij Apple, webwinkels en providers. De iPhone 13 pre-order is nu begonnen voor alle modellen tegelijk, dus als je er snel bij bent hoef je niet lang meer te wachten. We zijn benieuwd of jij de iPhone 13 gaat bestellen en voor welk model je dan gaat kiezen. Ben je nog zoekende? Dan vind je in dit artikel alle details waar je terecht kan!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 13 bestellen bij providers en webwinkels

Sinds vrijdag 17 september is het zover: op dat moment begon de iPhone 13 pre-order in Nederland, België en tientallen andere landen wereldwijd. Dat is bijzonder, want voorgaande jaren koos Apple voor een release in twee fasen. Je kunt kiezen uit de volgende modellen:

Er is dit jaar meer keuze dan ooit. Misschien twijfel je nog en kunnen andere iCulture-lezers je tips geven. Vandaar dat we met dit artikel jullie aanmoedigen om zoveel mogelijk tips en ervaringen uit te wisselen. Welk model ga jij bestellen? Heb je al een kleur en opslagcapaciteit gekozen? Laat je mening horen in de reacties!

Welke kleuren spreken jou aan?
De kleuren zijn dit jaar wat rustiger dan voorheen: geen lichtgroen en knallend lila, maar ook bij de normale iPhone 13 vind je wat meer gedempte kleuren. Welke kleuren spreken jou het meest aan bij de iPhone 13 (mini)? Naast rood en blauw kun je ook kiezen voor zachtroze of voor de nieuwe kleuren middernacht (bijna zwart) of sterrenlicht (bijna wit).

Bij de iPhone 13 Pro-modellen heb je dit jaar keuze uit vier kleuren, met grafiet, zilver en goud als terugkomende kleuren. Nieuw is de lichtblauwe kleur Sierra Blue. We weten dat veel mensen automatisch voor een donkere kleur kiezen, maar weet Sierra Blue je dit jaar te overtuigen? We zijn benieuwd!

Op onze pagina over de iPhone 13-kleuren kun je laten weten welke kleuren jij het mooiste vindt!

Bekijk ook

Kleur bekennen: in deze kleuren is de iPhone 13-serie verkrijgbaar

Apple brengt de iPhone 13 weer in meerdere kleuren uit. Welke tinten keren terug en welke zijn nieuw? Lees hier alles over de kleuropties voor de iPhone 13-serie!

Hoeveel opslag vind jij noodzakelijk?
Ook nieuw is dit jaar de mogelijkheid om een iPhone met 1TB opslag te kiezen. Dat is handig voor mensen die gebruik willen maken van de nieuwe Filmmodus (Cinematic Mode), maar het is lang niet voor iedereen noodzakelijk. Het goede nieuws is dat je dit jaar tweemaal zoveel opslag krijgt in vergelijking met vorig jaar: 64GB is vervangen door 128GB enzovoort.

Zoals je in ons artikel over iPhone 13 opslag kunt lezen, is er nog niet bekend hoeveel werkgeheugen Apple in de toestellen gaat leveren. Wij verwachten 4GB in de normale modellen en 6GB in de Pro-modellen, maar wat het daadwerkelijk is zal moeten blijken uit de eerste teardowns.

Bekijk ook

Opslag in de iPhone 13 (Pro): dit zijn alle opties

Hoeveel opslag kun je kiezen in de iPhone 13? En hoeveel werkgeheugen zit er in de iPhone 13 Pro? Lees hier alles over opslagruimte en werkgeheugen van de iPhone 13-serie.

De iPhone 13 pre-order is begonnen op vrijdag 17 september voor alle modellen. Je kunt nu nog steeds je bestelling plaatsen, maar houd dan rekening met voorraden en levertijden!

De iPhone 13 is bij alle gangbare webwinkels en providers verkrijgbaar, voor prijzen die op ongeveer hetzelfde niveau liggen als de voorganger. Wel krijg je meer opslag, omdat het 64GB-model is vervallen en is ingeruild voor een instapmodel met 128GB. Bij de Pro- en Pro Max-modellen kun je bovendien kiezen voor de nieuwe optie 1TB.

De iPhone 13-serie is verkrijgbaar bij deze winkels en providers:
Odido | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze aanbieders:
Coolblue | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | MediaMarkt

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

Actuele iPhone 13 Pro deals

iPhone 13 Pro Max

Lees alles over de iPhone 13 Pro Max, het grootste toestel van 2021. We hebben aparte pagina's over een losse iPhone 13 Pro Max kopen en bij de providers vind je informatie over de iPhone 13 Pro Max abonnementen. De iPhone 13 Pro Max is inmiddels opgevolgd door de iPhone 14 Pro Max, maar hij is bij sommige webwinkels en providers nog gewoon verkrijgbaar.

iPhone 13 Pro Max

Reacties: 126 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.