iPhone 11 render camera's

Reacties voor: iPhone 11 geruchten: ‘3x zoomen en 15 Watt draadloos opladen’

De iPhone krijgt in 2019 een 3x telefoto-lens, een batterijcapaciteit van 4.000 mAh en draadloos opladen op een hoger vermogen van 15 Watt. Dat zou moeten blijken uit geruchten van de Chinese microblogsite Sina Weibo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
14 reacties
 1. En een prijs van 1500 euro?

  Te weinig innovatie en een te hoge prijs zal het resultaat weer worden gok ik.

 2. Elke jaar heb je ongeveer zelfde geruchten, betere batterij, betere camera en sneller opladen. Vooral grotere accu blijft leuk, die komt namelijk nooit uit.

 3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

 4. Minder innovatie, hogere prijs! Top.
  Ik ben benieuwd wat iOS13 ons brengt. Ik hoop dat Apple zich realiseerd dat ze zich moeten storten op AI en ML. Google (en Amazon met Alexa) vliegen Apple voorbij.

 5. @Nyfallio: zoveel meer innovatie heeft google/android ook niet. En je bent niet verplicht om een apple te kopen, maar ga niet klagen dat je het niet kunt betalen. Je weet waar je voor betaald en bij android weet je ook wie er de helft mee betaald aan je telefoon. Succes met uitzoeken van je nieuwe telefoon, tip: kijk wat verder dan de prijs alleen

 6. @Jeroenus: De prijs is een van de eerste dingen waar men naar kijkt. Ikzelf ga echt geen +€1000,- voor een smartphone neerleggen.

 7. Origineel geplaatst door Ap
  @Jeroenus: De prijs is een van de eerste dingen waar men naar kijkt. Ikzelf ga echt geen +€1000,- voor een smartphone neerleggen.

  Waar wij Nederlanders als eerste naar kijken*

  In Amerika leven de mensen totaal anders haha. Niet heel de wereld denkt hetzelfde 😜.

 8. @Ap: precies wat ik bedoel. Er word puur naar bedrag gekeken zonder verder te kijken als de neus lang is. Ooit wel eens een auto gekocht?? Dan kijk je toch ook niet alleen naar bedrag en hoe deze er uit ziet. Je wil denk ik ook technische staat weten, verbruik, verzekering, afschrijving, etc, etc.
  Daar waar apple alleen van de hardware en diensten zijn winst moet halen is het verdienmodel bij google iets anders. Ok google heeft tegenwoordig ook een beetje hardware, maar daar komt niet de grote winst uit. Deze winst komt ook niet uit android wat een open source software is. Het is ook niet erg dat je niet het bedrag wil/kan betalen, maar het is prijs verschil is duidelijk te verklaren en wanneer je alles bij elkaar optelt zullen uiteindelijk beide prijzen ongeveer gelijkwaardig zijn, misschien dat je met android zelfs duurder uit uiteindelijk. Helemaal wanneer bijvoorbeeld verzekeraars je persoonlijke data kunnen inzien. Ze kunnen dan zien dat je altijd 10 a 20 km/h te hard rijd en zo je premie 200% omhoog gooien. Of ze zien dat je dagelijks bij de cafetaria bent, wordt je zorgverzekering omhoog gegooid. Hier gebeurt het nog niet, in china beginnen zulk soort acties al van de grond te komen.

 9. (Red.) We hebben dit artikel bijgewerkt met de opmerking van Benjamin Geskin, die claimt dat het gebaseerd is op een wensenlijstje die hij eerder heeft gemaakt.

 10. Ik kijk niet naar de prijs
  Maar elk jaar te weinig nieuws
  Heb nu IPhone XS en vind het de eerste jaren goed
  De spanning is weg zoals bij Steve Jobs als er dan wat nieuws kwam
  Nu steeds alleen wat sneller
  Elk jaar zeggen de Best Iphone ever trap ik niet meer in

 11. Dat is altijd het gezeur, de prijs. Als je het niet kan of wilt betalen neem je een ander merk of type.
  Ik ben al vele jaren fan van een Porsche, kan ik ook niet betalen, dus neem ik elke 3 jaar een mooie nieuwe middenklasser.
  Maar ja je hebt altijd meelopers…die zich liever in de schulden steken om erbij te kunnen horen.

 12. Heb nu de XS. Heb zelf minimaal 3 jaar gebruik aan geplakt. Het was duur zat. Misschien gebruik ik hem wel langer tenzij de nieuwere modellen met bv drastisch betere accu’s camera’s komt.

 13. @Erwin Puijnen: heb een tijdje een spel gespeeld, dat was internationaal en dan chatte je ook wel, ik sprak Amerikanen die Apple niet konden betalen.
  Gelukkig is gebruikt ook een optie en langer met toestellen doen, elk jaar splinternieuw is ook beslist niet nodig.

 14. @Jeroenus: dit vind ik zo zielig van je. Iemand beledigen die niet dure iPhone’s kan kopen omdat hij/zij het minder goed hebben (op financiële gebied) dan iemand zoals jij blijkbaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.