iPhone 11 kleuren

Reacties voor: iPhone 11 heeft een prima camera volgens DxOMark (maar er zijn betere)

DxOMark is klaar met het testen van de iPhone 11 camera. Volgens de camera-experts is het een erg capabele camera. De iPhone 11 krijgt 109 punten, terwijl de iPhone XS Max met z'n twee camera's 106 punten scoorde.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -
4 reacties
  1. Ik begrijp niet helemaal waarom alleen de iPhone 11 Pro Max wordt genoemd en niet de ‘gewone’ 11 Pro. Die hebben volgens mij dezelfde camera specs, alleen een andere accu en schermformaat. Bij de 6s, 7 en 8 plus modellen was er nog als extra optische stabilisatie. Het verschil met de 11 is wel duidelijk: de telelens. De test zou dus feitelijk moeten gaan over 11 en 11 Pro (Max).

  2. Ja de camera zelf is misschien op andere toestellen beter maar de software van de iphone doet het volgens mij beter/mooier verwerken na het maken van de foto. Dat is in ieder geval wat mij toch iedere keer weer opgevallen is als ik van een Android naar een iOS toestel switch.

  3. Andere telefoons hebben wellicht een betere Camera, maar het is geen Apple!
    Ik ben het wel eens met het onderzoek, ik vind de camera van de Iphone11 wat tegenvallen. Veel ruis vooral bij binnengebruik.

  4. De hele Iphone 11 max pro is sowieso een betere keuze. Als je van een 8 plus af komt zelfs de enige logische. Je moet dan wel in je buideltje tasten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.