Praat mee: deel hier je ervaringen met iOS 13 en watchOS 6

Vanavond is het eindelijk zover: iOS 13 en watchOS 6 komen beschikbaar! Wil je meepraten met andere bezoekers van iCulture, dan ben je hier op het juiste adres. Praat mee en deel je ervaringen in dit artikel!

Vanaf 19:00 uur is het zover: iedereen met een geschikte iPhone kan vanaf dat moment iOS 13 installeren. We hebben het dan over de iPhone 6s en nieuwer, ook de iPhone SE. Verder komt watchOS 6 beschikbaar, maar alleen voor de Apple Watch Series 3 en 4. Ben je het overzicht kwijt? Dan hebben we een handig overzicht van releasedata 2019 gemaakt. De updates zijn namelijk behoorlijk verspreid en voor sommige platformen is nog helemaal geen datum bekendgemaakt. Wel is vanavond bekend geworden dat iOS 13.1 en iPadOS 13 aanstaande dinsdag 24 september vanaf 19:00 uur verschijnen.

Eén ding is echter zeker: iOS 13 en watchOS 6 voor de Series 3 en 4 verschijnen vanavond! Wil je je ongekende enthousiasme delen met andere iCulture-lezers, praat dan hier mee over je ervaringen.

iOS 13 downloaden: deel hier je ervaringen

Dit artikel is dé plek waar je mee kan praten met andere lezers. Weet je nog helemaal niet welke iOS 13 functies eraan komen of allemaal om draait en wat onze ervaringen met iOS 13 zijn? Check dan onze review en andere artikelen, zodat je in één keer bent bijgepraat.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Als je toch zit te wachten kun je deze artikelen ook nog even doorbladeren:

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 19 september: De verkrijgbaarheid van iOS 13.1 en iPadOS 13 is naar voren gehaald en is dus niet op 30 september, maar op dinsdag 24 september (vanaf 19:00 uur). Dit is nu aangevuld in het artikel.

iOS 13

iOS 13 is de grote software-update voor de iPhone in 2019. Belangrijke vernieuwingen waren de donkere modus, het QuickType-toetsenbord in het Nederlands en Sign in With Apple. In dit overzicht lees je alles over de vernieuwingen, geschikte toestellen en nog veel meer. In september 2020 is deze versie opgevolgd door iOS 14.

iOS 13

Reacties: 167 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.