Reacties voor: Dit waren de 10 grootste vernieuwingen in 10 jaar iPhone

De iPhone heeft in 10 jaar heel wat revolutionaire vernieuwingen teweeggebracht. Dit zijn de 10 innovaties met de grootste impact.

Reacties: 7 reacties

  1. Apple=❤️

  2. Retina? Dat was behoorlijk groot terug in 2010.

  3. Ik het punt wat betreft duurzaamheid kan ik me toch niet helemaal vinden. Naar mijn idee zijn batterijen van iPhones altijd erg gevoelig voor slijtage, net zoals de oplaadkabeltjes. Daarnaast vervangt Apple liever het gehele toestel dan dat reparaties worden uitgevoerd (op scherm en batterij vervanging na dan). Voor de manier waarop Apple omgaat met duurzame energie heb ik wel waardering.

  4. Origineel geplaatst door Bman
    Retina? Dat was behoorlijk groot terug in 2010.

    Precies wat ik dacht

  5. Ipad 1 heeft nooit update gehad. Maar heb hem nog liggen. Werkt nog steeds.

  6. Apple:💋💋💋

  7. Ik weet dat dit een Apple fan site is, maar dit artikel is echt wel overdreven. Geen database met gegevens uitgelekt? Hoevaak gebeurt het niet dat iemand zijn iCloud is gehackt en de foto’s gestolen worden. Er zijn bij Apple ook voorgeïnstalleerd apps die je misschien niet wilt. Zo is er Photo Booth, iTunes U, Podcast, Woning, … en die kun je net zoals bij Android gewoon verwijderen. Bevalt een bepaalde schil je niet op Android? Koop dat merk dan gewoon niet of programmeer je eigen schil. Of je past die schil gewoon naar wens aan. Ik draai ook geen TouchWiz maar Nova omdat het kan. Dit kan bij iOS niet, dus ‘een gesloten systeem dat alles kan wat je wilt’ klopt ook niet. Als je de nieuwste GUI van iOS niet mooi vindt, want smaken verschillen, dan kan je dit simpelweg niet aanpassen, bij Android kan dit wel. Dat Apple een toestel lang ondersteund is gewoon zodat de oudere toestellen trager worden en mensen sneller de neiging hebben om het nieuwste model te kopen. Overigens installeer je ook gewoon de nieuwste Android versie op je 6 jaar oude telefoon, weliswaar handmatig, maar je kan het ook gewoon lang ondersteunen. Ben trouwens wel is benieuwd hoeveel mensen iOS 11 gaan installeren als je je oudere 32-bit apps niet kunt draaien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.