NOS Tour de France Video-app brengt alle livebeelden naar je iPhone

De NOS heeft een aparte NOS Tour de France Video-app uitgebracht, waarmee je alle livebeelden kunt bekijken op je iPhone. Gemaakt in samenwerking met studenten.

De Tour de France staat op het punt om te beginnen. De 104e editie begint aanstaande zaterdag met een individuele tijdrit in Düsseldorf en finisht op zondag 23 juli in Parijs. Drie weken lang zien we de renners op hun fietsen zwoegen, met zinderende klimpartijen op de Croix de Fer, Télégraphe, Galibier, Planche des Belles Filles en de Izoard. Je bekijkt het allemaal met de nieuw verschenen NOS Tour de France Video-app voor de iPhone.


NOS Tour de France Video app

NOS Tour de France Video

De Tour de France-app laat iedere etappe live zien op je iPhone. Je krijgt een notificatie zodra de livestream begint, zodat je niets hoeft te missen. Voorheen kon je de beelden in de normale NOS-app bekijken, maar vanuit het NOS lab is er nu een aparte app gemaakt, in samenwerking met studenten van de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

NOS Tour de France Video app

De app bevat geen artikelen, maar wel allerlei filmpjes en interviews, die je nu al kunt kijken.

Bekijk ook

Tour de France 2024 live kijken en volgen op iPhone, iPad en Apple TV

De Tour de France volgen en live kijken op de iPhone en iPad doe je met deze apps. Via video's, nieuws en info over wielrenners blijf je op de hoogte tot de finish op de Champs Elysees.

Hou je van individuele tijdritten, dan moet je vooral op de eerste dag gaan kijken en vlak vóór de laatste etappe in Parijs. En wist je dat er nog véél meer apps zijn waarmee je de Tour de France live kunt kijken, de standen kunt volgen en alle ontwikkelingen bijhoudt? We hebben ze in bovenstaande lijst voor je op een rijtje gezet.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.