AirPods doosje

Gerucht: ‘Nieuwe AirPods oplaadcase kan ook je iPhone draadloos opladen’

Er is een vreemd gerucht opgedoken met betrekking tot de nieuwe oplaadcase voor de AirPods. Bronnen melden namelijk dat een nieuwe versie van de oplaadcase ook je iPhone draadloos kan opladen.

‘Ook je iPhone opladen met nieuwe AirPods-case’

Apple kondigde vorig jaar september al een nieuwe draadloze oplaadcase voor de AirPods aan, zodat je de AirPods zelf kan opladen via de AirPower. Maar volgens Nikkei is er meer mogelijk met deze lader. Nikkei beweert namelijk van bronnen gehoord te hebben dat de nieuwe oplaadcase ook geschikt is om je iPhone draadloos op te laden.

Volgens de bronnen uit Azië verschijnt de nieuwe oplaadcase tegen het einde van het jaar. Het is niet helemaal duidelijk of de zakenkrant Nikkei in de war is met de eerder door Apple aangekondigde vernieuwde AirPods-case. Apple heeft beloofd dat dit product nog in 2018 verschijnt, dus voor het einde van dit jaar.

Hoewel we het gerucht nog met een korrel zout nemen, is het wel een interessante keuze. Apple wil de nieuwe oplaadcase los verkopen. Als je niet van plan bent om een AirPower aan te schaffen, heeft het ook weinig zin om de losse vernieuwde case in huis te halen. Als Apple er tegelijkertijd een soort powerbank voor je iPhone van maakt, krijgt hij er meteen een extra handige functie bij. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat je je iPhone volledig op kan laden met de case, omdat de batterij minder groot is.

Eerder was er wel al een trucje waarmee je de huidige AirPods-case kan opladen via je iPhone, maar volgens het gerucht is het straks dus andersom ook mogelijk. Verder staat er voor volgend jaar nog de AirPods 2 in de planning, die waterbestendig zijn en ruisonderdrukking hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2018, 14:13
Bron Bron Nikkei
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen airpods, draadloos opladen
Device AirPods

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.