AirPods doosje

Gerucht: ‘Nieuwe AirPods oplaadcase kan ook je iPhone draadloos opladen’

Er is een vreemd gerucht opgedoken met betrekking tot de nieuwe oplaadcase voor de AirPods. Bronnen melden namelijk dat een nieuwe versie van de oplaadcase ook je iPhone draadloos kan opladen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

‘Ook je iPhone opladen met nieuwe AirPods-case’

Apple kondigde vorig jaar september al een nieuwe draadloze oplaadcase voor de AirPods aan, zodat je de AirPods zelf kan opladen via de AirPower. Maar volgens Nikkei is er meer mogelijk met deze lader. Nikkei beweert namelijk van bronnen gehoord te hebben dat de nieuwe oplaadcase ook geschikt is om je iPhone draadloos op te laden.


Volgens de bronnen uit Azië verschijnt de nieuwe oplaadcase tegen het einde van het jaar. Het is niet helemaal duidelijk of de zakenkrant Nikkei in de war is met de eerder door Apple aangekondigde vernieuwde AirPods-case. Apple heeft beloofd dat dit product nog in 2018 verschijnt, dus voor het einde van dit jaar.

Hoewel we het gerucht nog met een korrel zout nemen, is het wel een interessante keuze. Apple wil de nieuwe oplaadcase los verkopen. Als je niet van plan bent om een AirPower aan te schaffen, heeft het ook weinig zin om de losse vernieuwde case in huis te halen. Als Apple er tegelijkertijd een soort powerbank voor je iPhone van maakt, krijgt hij er meteen een extra handige functie bij. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat je je iPhone volledig op kan laden met de case, omdat de batterij minder groot is.

Eerder was er wel al een trucje waarmee je de huidige AirPods-case kan opladen via je iPhone, maar volgens het gerucht is het straks dus andersom ook mogelijk. Verder staat er voor volgend jaar nog de AirPods 2 in de planning, die waterbestendig zijn en ruisonderdrukking hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2018, 11:50
Bron Bron Nikkei
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen airpods, draadloos opladen
Device AirPods
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.