iPad LumaFusion video

Reacties voor: Een complete video bewerken op een iPad Pro, kan dat?

YouTuber Jonathan Morrison wilde weten of het mogelijk is om een complete video op zijn iPad Pro te bewerken. Hij was aanvankelijk sceptisch, maar het is gelukt. Hier lees je welke software hij heeft gebruikt en wat zijn ervaringen waren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
5 reacties
 1. Hoe graag ik het ook zou willen, voor mij is het nog geen vervanger van m’n MacBook Pro. Vectorworks, Sketchup, render software kan allemaal nog niet op een iPad.

  Laatst wel een dagje foto’s gemaakt (met een Sony) op m’n werk en geïmporteerd en bewerkt op m’n iPad pro. Met ondertussen wat iMessage, e-mail, muziek etc. Dan werkt het wel heel fijn naar mijn idee.

 2. Dit is echt een geweldige app! Zelfs op mijn Air 2 super snel.
  LumaFusion is echt een aanrader.
  Voor de echte pro’s zal het mogelijk niet voldoende zijn (mede door de beperking van iOS).

 3. Origineel geplaatst door gijsparadijs
  Hoe graag ik het ook zou willen, voor mij is het nog geen vervanger van m’n MacBook Pro. Vectorworks, Sketchup, render software kan allemaal nog niet op een iPad.

  Laatst wel een dagje foto’s gemaakt (met een Sony) op m’n werk en geïmporteerd en bewerkt op m’n iPad pro. Met ondertussen wat iMessage, e-mail, muziek etc. Dan werkt het wel heel fijn naar mijn idee.

  Check de app astropad eens 😉 dan is het nog steeds geen vervanger.. maar wel een hele hele sterke sidekick haha

 4. Tip: check zijn laatste drie video’s

  macOS op iPad
  en Muziek maken op de iPad

  Echt alles kan, we leven in 2018. Ik blijf toch een mac gebruiken als hoofdapparaat. Maar er wordt steeds meer mogelijk

 5. Ik heb deze zomer voor het eerst een filmpje gemaakt met vakantiefoto’s op mijn iPhone – weliswaar een huis-tuin-en-keuken filmpje met iMovie. Maar ik was verbaasd hoe snel en makkelijk dat ging. Op mijn desktop kan het renderen van een 1080p filmpje wel even duren, maar op mijn iPhone 8 Plus was het amper een minuut. Ook het editen en toevoegen van muziek en geluid was ondanks het telefoonscherm erg makkelijk. Een iPad Pro met een groter scherm en een snellere processor zal nog veel beter gaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.