Beats Studio Buds Plus transparant

Nu te koop: nieuwe Beats Studio Buds+ in transparant design

Apple heeft een vernieuwde variant van de Beats Studio Buds uitgebracht. De nu aangekondigde Beats Studio Buds+ hebben verbeterde ruisonderdrukking en zijn verkrijgbaar in een opvallende nieuwe kleur: transparant.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update 15 juni 2023: De Beats Studio Buds+ zijn nu officieel te koop bij Apple. Ook kun je terecht bij Amazon.

Prijzen Beats Studio Buds+ 2023

Hieronder volgt ons eerdere artikel van 17 mei 2023.

Beats Studio Buds+ officieel

Qua uiterlijk is er niet veel veranderd bij deze Beats Studio Buds+, behalve dan het transparante design uit mat plastic. Daarnaast kun je kiezen voor zwart en ivoor. De meeste verbeteringen zitten echter binnenin: de microfoons zijn drie keer zo groot en de transparantiemodus is twee keer zo goed. Daarnaast hebben de Beats Studio Buds+ een langere batterijduur van 36 uur. Bij het originele model was dat nog 24 uur. Met een prijs van €199,95 zijn ze wel een tientje duurder dan de adviesprijs van het vorige model. De voorganger vind je bij veel winkels inmiddels voor een veel lagere prijs.

Met het in-ear design en meegeleverde oordopjes zijn de Beats Studio Buds+ een sportiever alternatief voor de AirPods Pro. Het nieuwe model wordt geleverd met oortips in vier formaten. Ze bieden diverse functies die je ook van de AirPods kent. Zo kun je audio delen, automatisch tussen devices te wisselen en Hé Siri gebruiken. Dit is bij de AirPods en sommige andere Beats-oortjes ook al het geval, maar alleen als er een Apple W1- of H1-chip in zit. Bij deze nieuwe Beats is echter gekozen voor een eigen Beats-chip, waardoor ze wat geschikter zijn voor Android-gebruikers.

De nieuwe versie krijgt bediening voor het afspelen en pauzeren van media en laat je ook tussen ruisonderdrukking en transparantiemodus wisselen door een knop in gedrukt te houden. Apple belooft dat het geluid verbeterd is en dat ook telefoongesprekken beter klinken.

Beats Studio Buds+ in transparant

De Beats Studio Buds+ doken eerder al op bij de Amerikaanse Amazon-website en in de winkels van Best Buy. Daardoor waren voorafgaand aan de aankondiging al diverse details gelekt. Ook bij de Amerikaanse goedkeuringsinstantie FCC waren de Beats Studio Buds+ al te zien. Dit gebeurt meestal kort voordat nieuwe producten aangekondigd worden of verschijnen. Verder bevatte de code van de iOS 16.4 Release Candidate verwijzingen naar de nieuwe oortjes. Nu zijn de Beats Studio Buds+ dus officieel aangekondigd, met een release binnenkort.

Beats Studio Buds meer kleuren

Eerste generatie schoot wat tekort
De originele Beats Studio Buds hadden wat beperkingen. Zo zit er geen oordetectie in, dus als je ze uit je oor haalt blijft de muziek gewoon doorspelen. Je kon ze ook niet via iCloud synchroniseren tussen verschillende devices, waardoor je ze steeds handmatig moest koppelen. De originele oortjes kostten €189,95 bij Apple (bij release waren ze maar €149,95) maar wie slim is, gaat shoppen voor een lagere prijs. Lees ook onze Beats Studio Buds review, voor ervaringen met de eerste generatie.

Prijzen Beats Studio Buds 2021/2022

Bekijk ook

Review: Beats Studio Buds, beter geluid dan de AirPods Pro?

We hebben de Beats Studio Buds getest en in deze review vertellen we of ze net zo goed klinken als de AirPods Pro? Hoe handig is het design zonder steeltje? En mis je ook functies? We zetten alle voordelen en nadelen van de Beats Studio Buds voor je op een rij.

Revisiegeschiedenis:

  • 2023 - 15 juni: De Beats Studio Buds+ zijn nu officieel verkrijgbaar bij Apple.
  • 2023 - 17 mei: Artikel opnieuw gepubliceerd na officiële aankondiging.
  • 2023 - 26 april: Artikel bijgewerkt na uitlekken nieuwe details en afbeelding via Amazon.
  • 2023 - 19 april: Artikel aangevuld met FCC-registratie.

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.