Beats-producten

Beats Studio Buds nu verkrijgbaar: dit is er nieuw

De Beats Studio Buds zijn de nieuwste draadloze oordopjes van Beats. Deze draadloze high-end oordopjes kosten €149,95 bij Apple en gaan de concurrentie met de AirPods Pro aan. Er zijn een paar verschillen: ze zijn goedkoper maar bieden ook minder gemak voor Apple-gebruikers vanwege het ontbreken van de H1-chip. De Beats Studio Buds zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Beats Studio Buds

Afgelopen juni kondigde Apple de Beats Studio Buds aan, nadat ze al meermaals waren gelekt in documenten en op foto’s, onder andere van LeBron James. De Beats Studio Buds verschillen op een aantal punten van de eerdere Beats-producten en er is ook duidelijk onderscheid met de AirPods die Apple onder eigen merk uitbrengt. Alles over de specs, prijzen en functies lees je hier!

Lees ook onze vergelijking Beats Studio Buds vs AirPods Pro, met een gedetailleerd overzicht van alle verschillen.

Beats Studio Buds kopen

De nieuwste Beats-oordopjes zijn te bestellen bij Apple in drie verschillende kleuren. Binnenkort zijn de draadloze oordopjes ook bij andere winkels verkrijgbaar. Dit zijn de prijzen:

Bekijk bij:

Beats Studio Buds in het kort

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen:

 • Draadloze Bluetooth oordopjes met ruisonderdrukking
 • Verkrijgbaar in wit, zwart en rood
 • In-ear design, vergelijkbaar met Samsung Buds
 • Rubberen eartips in 3 maten
 • Ruisonderdrukking, transparantiemodus en adaptieve EQ
 • Voorzien van eigen chip, geen H1
 • Prijs: €149,95 bij Apple

Beats Studio Buds wit

Dit moet je weten over de Beats Studio Buds

Apple heeft via het merk Beats al diverse draadloze oordopjes uitgebracht. De Beats Studio Buds zijn echter gemakkelijk te herkennen, want ze hebben geen oorhaak (zoals de sportieve Powerbeats Pro) en ook geen nekband (zoals de betaalbare Beats Flex). In plaats daarvan zijn het kleine ‘bolletjes’ die je in je oor stopt. Ze zijn vrij klein van formaat en zien eruit als de oortjes die eerder door Samsung en Google zijn uitgebracht. Tegelijk hebben ze wel het typische Beats-uiterlijk.

Beats Studio Buds functies

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen:

 • Siri ondersteuning
 • Snel koppelen met iOS en Android
 • Werkt met Find My-app
 • Actieve ruisonderdrukking en transparatiemodus
 • 5 uur batterijduur met ANC en transparantie uitgeschakeld
 • 8 uur batterijduur met beide functies uitgeschakeld
 • 24 uur batterijbuur met oplaadcase, voorzien van USB-C-poort

Dat Apple deze oortjes onder het merk Beats uitbrengt is niet zo heel verwonderlijk. Met de AirPods bedient Apple een heel ander publiek en het zou onlogisch zijn om af te stappen van het herkenbare design met het steeltje. Zo voorkomt Apple van namakerij te worden beticht, want voor veel mensen is Beats nog steeds een op zichzelf staand merk, ook al is het 100% eigendom van Apple. Bovendien kan Apple in de Beats-oortjes meer Android-functies aanbieden en dat hebben ze dan ook gedaan. Het werkt bijvoorbeeld met de speciale snelkoppelfunctie voor Android-toestellen en het de Zoek mijn-tegenhanger van Google.

Beats Studio Buds rood

Apple heeft de Beats Studio Buds in rood, zwart en wit uitgebracht. Er zit een bijpassend gekleurde ovale oplaadcase bij. Rubberen oortips voorkomen dat de oortjes uitvallen.

Beats Studio Buds zwart

Apple heeft niet veel moeite gedaan om de Beats Studio Buds geheim te houden. Begin mei 2021 doken ze op in de beta’s van iOS en tvOS. Daarna volden gelekte foto’s uit de toeleveringsketen en vervolgens zagen we op Instagram superster LeBron James ermee rondlopen. Dat wijst erop dat Apple de oortjes al bewust aan een aantal influencers heeft gegeven, om ze bewust te laten ‘lekken’.

Beats Studio Buds

Schematische tekeningen van de Beats Studio Buds verschenen ook bij de FCC, de Amerikaanse goedkeuringsinstantie. Daaruit konden we al vrij nauwkeurig de vorm aflezen.

Beats Studio Buds bestellen

De Beats Studio Buds zijn nu verkrijgbaar bij Apple en diverse andere winkels: