Apple Watch waterbestendiger

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple Watch Series 6 wordt waterbestendiger’

Analist Ming-Chi Kuo kijkt alweer vooruit naar volgend jaar. Hij denkt dat de Apple Watch Series 6 een nog betere performance krijgt en waterbestendiger is, dankzij gebruik van LCP, een goedkoop flexibel materiaal met unieke elektrische eigenschappen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
15 reacties
 1. Wat moet er nog waterbestendiger worden aan de applewatch? Mijn series 2 van 3 jaar oud gaat elke week mee het zwembad in en nog nooit gelazer mee gehad.

 2. Want bijna alle mensen met een applewatch gaan er mee duiken en dan ook nog eens dieper dan 50 meter… Wat een onzinnig niets zeggende voorspelling!

 3. Origineel geplaatst door Knoezelbos
  Wat moet er nog waterbestendiger worden aan de applewatch? Mijn series 2 van 3 jaar oud gaat elke week mee het zwembad in en nog nooit gelazer mee gehad.

  Wellicht dat de watch te gebruiken is als duikcomputer

 4. Liever een nog betere accu, extra gezondheids sensoren

 5. En toch gaat het weer een veel verkocht apparaat worden, al is het allemaal zo duidelijk als hierboven veelvuldig beschreven 😜

  Overigens is mijn series 3 ook wel aan vervanging toe. Niet dat het een minder apparaat aan het worden is, maar ik vind de 5 (en dus ook de 6) wel echt heel nice.

 6. Wordt tijd dat 4g in NL mogelijk wordt op de AW

 7. Automatische start van fietsen… hoe moeilijk kan het zijn…

 8. @Karst: Fitbit kan het perfect.

 9. Het zou me niets verbazen als de watch ook te bedienen is ‘onder water’. Dus ook onder de douche, bad, zwembad of zee. Nu kan je er niets mee tenzij je deze uit de ‘water-modus’ haalt.

 10. Origineel geplaatst door Jules
  @Karst: Fitbit kan het perfect.

  Jammer dat het nu van Google is.

 11. Origineel geplaatst door Jos
  Wordt tijd dat 4g in NL mogelijk wordt op de AW

  Ik hoop het ook want ik wordt het wachten een beetje zat.! Vanaf de series 4 hoopte ik al dat het vrijgegeven zou worden door Apple T-mobile. Heb inmiddels al een enige tijd Esim, dus hoop bij aw 6 dat 4g gaat komen.

 12. Ik heb vorige week mijn series 0 vervangen door een series 5…..altijd gezwommen en gedouchet met de series 0, nooit problemen ondervonden.

  Vanwege mindere batterijprestaties overgegaan. De “0” ging toch nog wel 18 uur mee.
  Toen de 5 aangeschaft en eerste dag was even schrikken: binnen 12 uur leeg!
  Na een reset houdt ie het nu makkelijk 36 uur vol!
  Geen spijt!
  Vrouw heeft nu mijn 42mm “0” ter vervanging van haar 38mm “0” (batterij ging nauwelijks 12 uur meer mee)

 13. Ik denk dat de bestaande dingen (waaronder waterbestendigheid) verbeterd gaat worden en slaap 😴 wordt toegevoegd. En natuurlijk de standaard upgrades, oa wijzerplaten, bandjes en S6 chip, gebaseerd op watchOS 7.

 14. Die iPhone SE2 is inmiddels wel een mythe en krijgt werkelijk alles nietwaar? Ben bang dat hij sowieso gaat tegenvallen (als hij al überhaupt komt).

 15. @koekiemonster: hij komt er niet , er komt een nieuwe versie vd iPhone 8 en iedereen roept dat dat de nieuwe se is, nou ik vind van niet en ik denk Apple ook niet, ben benieuwd naar de naam kan van alles worden maar SE 2 denk ik niet.

  Eerder 8s of alsnog 9 of een fantasie aanduiding net als de 5c, wat ook kan is dat hij iPhone 8 SE gaat heten, dus zonder 2.
  Omdat dit dan een speciale editie vd 8 is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.