App Store updates in iOS 13.

Apple geeft tijdelijk 10% extra iTunes- en App Store-tegoed

Apple geeft tijdelijk 10% bonustegoed bij aankoop van een digitale iTunes-kaart. De actie loopt tot 12 december. Gek genoeg zijn de percentages niet in alle landen gelijk, want in Duitsland krijgen klanten 15% extra.

10% extra tegoed

Kom je winkeltegoed bij Apple tekort? Goed nieuws! Bij Apple krijg je nu 10% extra tegoed wanneer je direct bij Apple extra tegoed stort. De actie loopt tot 12 december 2019. Wie onze iCulture Deals trouw volgt weet er regelmatig iTunes-kaarten met korting of extra tegoed te koop zijn. Vaak zijn die deals zelfs iets beter en krijg je 15% toegoed extra. Bij Apple komt het wat minder vaak voor dat je extra tegoed krijgt, maar er is wel één pluspunt: bij Apple kun je tot €300 zelf bepalen hoeveel euro winkeltegoed je wilt hebben. Bij normale winkels het je meestal te maken met vaste bedragen.

Heb je nog geen behoefte om nu al je tegoed aan te vullen, dan kun je beter even wachten met de aankoop. We zien regelmatig aanbiedingen van 15% extra bij Nederlandse winkels.

Actie gebaseerd op ‘accountinformatie of aankoopgeschiedenis’

Bij de kleine lettertjes in de actie staat dat deze aanbieding van Apple “kan afwijken op basis van accountinformatie of aankoopgeschiedenis.” Wat de concrete bedoelingen zijn van Apple is onduidelijk, maar let voor de zekerheid op of deze actie ook voor jou geldt wanneer je tegoed wil aanschaffen.

Dit is hoe je winkeltegoed aanschaft met deze actie:

  1. Open de App Store op je iPhone, iPad of Mac.
  2. Tik of klik op jouw afbeelding (rechtsboven op iOS, linksonder op Mac).
  3. Je ziet hier je accountinformatie. Kies voor Verhoog Apple ID-saldo.
  4. Selecteer een bedrag of voer een andere waarde in.
  5. Rond de betaling af.

iTunes extra tegoed 10%

Kom je in aanmerking voor de actie, dan zie je dit staan in het keuzemenu met de bedragen. De App Store laat hier duidelijk zien hoeveel bonustegoed je ontvangt. Staat dit er niet bij, dan heeft Apple jou waarschijnlijk uitgesloten van deelname. Je kunt het tegoed gebruiken voor apps, boeken, muziek en andere digitale content. Helaas kun je het niet gebruiken voor de aanschaf van hardware in de Apple Store, want daarvoor moet je een ander type kaart aanschaffen.

Gek genoeg krijgen Duitse klanten bij deze actie 15% extra winkeltegoed. Helaas is er geen manier om hiervan gebruik te maken met een Nederlands Apple ID. Bovendien zien we in Nederland gelukkig vaak genoeg acties met 15% bonustegoed.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2019, 9:35
Categorie Apple
Onderwerpen app store, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.