Reacties voor: Amazon Music nu ook beschikbaar op de Apple Watch, inclusief zelfstandig streamen

Amazon Music heeft een app voor de Apple Watch uitgebracht. Je kan daarmee rechtstreeks vanaf de Apple Watch streamen, maar ook de muziek op je iPhone bedienen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -
5 reacties
 1. Heerlijk
  Heb al jaren Amazon music op mijn Amerikaanse account
  En nu dus ook op de Apple Watch 7

 2. Interessant, maar wel bijzonder. Ik heb Amazon Music Unlimited HD al jaren via Amazon Duitsland. Op mijn Apple Watch series 1 krijg ik al jaren automatisch een bedieningspaneel te zien/gebruiken bij het afspelen van Amazon Music op mijn (nu) iPhone 12. Dit lijkt mij dan niet nieuw, in tegenstelling tot wat het stukje beweerd. Daarnaast krijg ik niet de mogelijkheid een Apple Watch app van Amazon Music te installeren. Misschien zitten er bijvoorbeeld minimum software vereisten aan, maar dat geeft het stuk niet weer… Misschien is de informatie dus niet volledig?

 3. @G.: De automatische muziekbediening op de Apple Watch werkt voor alle muziek dat je op de iPhone afspeelt. Dat zit er inderdaad al jaren in en heeft niets met Amazon Music te maken.

  Heb je de Amazon Music-app al geüpdatet en handmatig de Apple Watch-versie op je Apple Watch geïnstalleerd (als je automatische app-installaties uitgeschakeld hebt)? Dat kan je doen via de Watch-app op de iPhone.

 4. @Benjamin Kuijten | iCulture.nl: heb zelf de verklaring gevonden, Amazon Music app vereist op Apple Watch minimaal watchOS 7.0. Dat kan dus niet op Apple Watch Series 1. Deze info mist in het nieuwsbericht. Daarnaast wordt het bedienen van Amazon Music op de Watch als noviteit gebracht in het nieuwsbericht, maar is het door het al jaren bestaan van het bedieningspaneel dus niet. Blijft alleen de ‘native’ Apple Watch app over voor wie het dan nog interessant vindt…

 5. @G.: Het afspelen van muziek direct op de Apple Watch (dus zonder tussenkomst van de iPhone) is dankzij de losse Amazon Music-app op de Apple Watch voor het eerst mogelijk. Dat is dus nieuw en waar het in dit artikel om gaat. Het bedienen van muziek op de iPhone via de Apple Watch was al mogelijk, al moet je dan wel eerst muziek starten op de iPhone voordat je het op de Apple Watch kan doen. Ook dit is verbeterd, want je kan nu meteen vanaf de Apple Watch muziek uitkiezen en afspelen. Dat je nu direct op de Apple Watch muziek kan kiezen om af te spelen op de iPhone is dus ook nieuw dankzij de Watch-app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.