Archief voor 'amazon'

Philips Hue Signe Gradient

De beste smart home-deals voor Black Friday

Black Friday betekent koopjes, ook voor je smart home. Als je nog op zoek bent naar slimme accessoires, dan is dit het moment om je slag te slaan! Op deze pagina verzamelen we de beste smart home-deals voor Black Friday van verschillende merken en diverse winkels.

Amazon Prime Day handen

Prime Big Deal Days 2023 in oktober: dit zijn de beste Apple-deals!

Amazon Prime Day is elk jaar hét grote feest met koopjes, ook voor Apple-producten. Het betekent scherpe aanbiedingen en duizenden geweldige deals. Maar: je moet wel Amazon Prime-lid zijn om ervan te kunnen profiteren. Heb je nog geen Amazon Prime, sluit dan een Amazon Prime proefabonnement van 30 dagen af, zodat je meteen kunt meedoen!

iPhone 14 Pro doosje

Dit zijn de beste iPhone deals voor Amazon Prime Day

Amazon Prime Day is in volle gang en als je op zoek bent naar een iPhone of accessoires, dan zit je goed. Op deze pagina verzamelen we de beste iPhone-deals voor Prime Day. Let op dat je Prime-lid moet zijn om ervan te profiteren, dus meld je aan om van de kortingen te profiteren!

Amazon Echo 2020 in antraciet.

Amazon heeft groot nieuws voor Apple-gebruikers

Amazon brengt vandaag een grote Matter-update uit. Het nieuwe protocol is nu beschikbaar op meer dan 100 miljoen Echo-speakers en er is ook Thread-ondersteuning toegevoegd. Daarnaast werkt de Alexa-app voor iOS nu met Matter en heeft Eve een samenwerking aangekondigd.

Amazon Echo 2020 in antraciet.

Gerucht: 'Amazon wil stoppen met Alexa spraakassistent'

Amazon zou willen stoppen met de spraakassistent Alexa. Er zou te veel verlies worden gemaakt op Alexa en de Echo-speakers. Amazon's keuze om de speakers tegen kostprijs te verkopen, heeft niet gewerkt. De afdeling draait elk kwartaal miljarden verlies en topman Jeff Bezos voelt zich ook niet meer betrokken.