Amazon Prime Day 2019

Amazon Prime: dit zijn de voordelen van Amazon Prime voor Nederlanders

Amazon Prime is de betaaldienst van Amazon, waarmee je allerlei voordeeltjes hebt. In dit overzicht zie je wat het kost en wat het abonnement omvat.

Wat is Amazon Prime?

Amazon Prime is een betaalde dienst van Amazon waarmee je allerlei voordelen krijgt. Zo heb je recht op onbeperkte gratis bezorging, zonder dat er een minimale bestelwaarde geldt. Koop je vaak iets bij Amazon, dan kan het dus zin hebben om lid te worden. Je krijgt er ook nog een aantal andere extra’s bij, zoals onbeperkt opslag van foto’s, gratis games en gratis toegang tot Amazon Prime Video. Alleen al voor de videodienst kan het de moeite zijn om lid te worden, want het is goedkoper dan veel andere streaming videodiensten. Vergeet ook niet Amazon Prime Day, want dat biedt kortingen die exclusief zijn voor Prime-leden.

Hieronder lees je alles wat je moet weten!

Voordelen van Amazon Prime Nederland

Door lid te worden van Amazon Prime krijg je:

  • Onbeperkt gratis bezorging zonder minimale bestelwaarde (wanneer een product verkocht en verzonden wordt door Amazon zelf)
  • Toegang tot de Prime Video-streamingservice met Amazon Originals en Exclusives
  • Gratis games en in game-content met Twitch Prime
  • Beveiligde en onbeperkt opslag van foto’s met Amazon Photos
  • Heel veel koopjes tijdens Amazon Prime Day

https://www.iculture.nl/deals/amazon-prime-nederland/

Wat kost Amazon Prime in Nederland?

Je betaalt normaal €49,- per jaar of €4,99 per maand voor het lidmaatschap van Amazon Duitsland. Ter introductie is de Nederlandse variant echter goedkoper: je betaalt maar €2,99 per maand en krijgt dan ook meteen toegang tot de videodienst.

Wel ontbreekt er in Nederland één ding en dat is de optie ‘Abonneren en besparen’. Dit houdt in dat je voorlopig nog geen bezorgabonnement kunt nemen op wasmiddelen en andere huishoudproducten. Alle andere voordelen van Prime zijn wel gewoon beschikbaar.

Je kunt je Prime-lidmaatschap alleen betalen met creditcard. Later zullen ook iDeal en PayPal worden toegevoegd.

Hier kun je je aanmelden voor Amazon Prime NL

Amazon magazijn

Amazone Prime lid worden in Nederland of Duitsland?

Je moet kiezen bij je Prime-lidmaatschap kiezen tussen DE of NL. Ben je al lid van Prime in Duitsland, dan kun je je membership omzetten naar de Nederlandse variant. Het handige daarbij is dat je dan ook weer profiteert van de gratis 30 dagen proefperiode. Na de aanmelding in Nederland wordt je Prime-lidmaatschap in Duitsland geannuleerd en worden je laatst betaalde lidmaatschapskosten teruggestort, is te lezen op de website van Amazon NL. Daarna gaat je nieuwe lidmaatschap in, met 30 dagen gratis. Je betaalt vanaf dat moment €2,99 per maand.

Wil je van de voordelen in beide landen profiteren, dan zul je zowel in Nederland als in Duitsland lid moeten worden.

Voordat je je account omzet, is het goed om te controleren of alle producten die je nu via Duitsland bestelt, ook verkrijgbaar zijn in Nederland. Via de site kunnen Nederlandse consumenten ruim 100 miljoen producten bestellen. Dat is vier keer zo veel als bij Bol.com, dus de kans is groot dat jouw favoriete producten gewoon verkrijgbaar zijn. Apple-producten ontbreken voorlopig echter in het assortiment.

Meer info over Amazon Prime NL

Informatie

Laatst bijgewerkt
juni 2022
Onderwerp
Categorie
Diensten

Amazon

Amazon is al een tijdje actief in Nederland en biedt vaak goedkope aanbiedingen, ook voor tech. Bekijk de de beste Amazon Nederland deals, hoe je via Amazon Prime profiteert van extra voordeel en hoe je lid wordt van de streamingdienst Amazon Prime Video. Daarnaast kun je gebruik maken van gratis verzending als je lid wordt van Amazon Prime. Er is extra voordeel te halen tijdens het jaarlijkse evenement Amazon Prime Day.

Amazon