iPhone 8 review: toestellen en doosje tegen een muur

iPhone voor beginners: eerste hulp voor nieuwe gebruikers

Ben je een beginnende iPhone-gebruiker en heb je wel wat hulp nodig? Met deze iPhone tips voor beginners helpen we je op weg! Ontdek snel hoe je alles makkelijk instelt, waar je terecht kunt met problemen en waar je informatie vindt. We helpen je als beginnende iPhone-bezitter bij de eerste stappen.

Ben je nieuwe gebruiker van een iPhone? Dan helpt iCulture je op weg met allerlei nuttige informatie voor mensen die nog niet zo goed thuis zijn op de iPhone. Van het instellen tot de beste plekken waar je hulp en support kunt vinden, uitleg van begrippen zoals FaceTime en iMessage en meer. En waar kun je terecht als er iets mis lijkt te zijn met je nieuwe iPhone? Je vindt het allemaal terug in dit handige overzicht. We hebben een apart artikel over de iPad voor beginners.

Hieronder lees je alles over:

iPhone beginners

iPhone-beginnerstips

Beginnen met je iPhone

  • Overstappen vanaf een andere iPhone: Voor mensen die al eerder een iPhone of iPad hadden. Zo zorg je ervoor dat alle apps en instellingen meteen op je nieuwe iDevice staan, dankzij iCloud!
  • Overstappen via iTunes: Heb je backups in iTunes gemaakt, dan lees je in deze tip hoe je overstapt op een ander toestel en de backups van iTunes terugzet.
  • Apps overzetten naar een andere iPhone: Heb je al eerder apps gedownload, dan kun je ze via iCloud overzetten naar je nieuwe toestel.

Beginners-info over Apple-diensten

Beginnershulp bij problemen

iPhone-apps voor beginners

Bekijk ons complete iPhone tipsoverzicht. Met honderden iPhone tips bespreken we bijna elke instelling en mogelijkheid!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt januari 2018
Categorie Devices
Onderwerp beginners
Devices iPad, iPhone
Software iOS