Archief voor 'Devices'

MacBook toetsenbord en scherm

Snelladen van je MacBook: wat heb je daarvoor nodig?

Als je MacBook snelladen ondersteunt, scheelt dat een hoop stress. Je lege laptop is binnen de kortste keren weer klaar voor de actie. In deze gids leggen we je uit wat je nodig hebt voor het snelladen van je MacBook.

Vrouw met iMac

Mac met Intel of Apple Silicon: welke moet je kiezen?

Apple verkoopt zelf geen Macs met Intel meer. De overstap naar Apple Silicon-chips is afgerond. Wel kan je bij externe partijen nog een Intel Mac kopen. Sta je voor de keuze welke van de twee je moet kiezen, dan helpen we je op weg met dit artikel!

iPhone updaten iCulture

Hoelang krijgt mijn iPhone nog iOS updates?

Je iPhone gaat doorgaans heel wat jaren mee, maar er komt een moment dat het toestel geen updates meer krijgt. In dit artikel lees je hoelang jouw iPhone nog software updates krijgt.

Nudient iPhone 13 Pro

De voordelen van een iPhone met meerdere camera's

Tegenwoordig heb je iPhones met één, twee of drie cameralenzen. Waarom zou je voor een toestel met meer camera's moeten kiezen? En wat heeft Apple gedaan om te zorgen dat je ook met een enkele lens goed kunt fotograferen?

iPhone 15 Pro-actieknop

Dit kun je doen met de iPhone 15 Pro actieknop

De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max hebben een gloednieuwe actieknop. Wat kun je hiermee en welke acties kun je zoal instellen? We vertellen je alles over het gebruik van de iPhone-actieknop!

Beta's voor iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, macOS 14 Sonoma en meer

Stappenplan: updaten van beta naar iOS 17 Final

Heb je een (publieke) beta geïnstalleerd van iOS 17? En wil je meteen naar de definitieve versie, zodra deze uitkomt? Dan lees je in dit artikel welke stappen je moet volgen om de definitieve versie op je toestel te zetten. Dit is het stappenplan voor betatesters!