iPad Air 2019 Smart Cover kleuren.

Deze iPad Air-hoezen zorgen voor bescherming van je nieuwe iPad

Kies je voor de iPad Air 2019, dan wil je die ook goed beschermen met een mooie hoes. In dit artikel zetten we de beste iPad Air-hoesjes op een rij. Of je nu een iPad Air 2019-hoes zoekt of bescherming voor je oude Air: je vindt ze in dit artikel.

iPad Air hoesjes en bescherming: dit zijn de beste

Heb je net een nieuwe iPad Air 2019 gekocht of heb je nog een oudere iPad Air en wil je deze beschermen? In dit artikel zetten we de beste iPad Air hoesjes op een rij. Van de eerste iPad Air tot de allernieuwste iPad Air 2019, er zijn allerlei handige hoezen en bescherming beschikbaar. We bespreken in deze gids zowel cases, sleeves als toetsenbordhoezen voor de iPad Air.

iPad Air 2019-hoesjes

De iPad Air 2019 is Apple’s nieuwste middenklasse iPad. Het is de opvolger van de vorige 10,5-inch iPad Pro en biedt heel veel soortgelijke functies. De precieze verschillen tussen de iPad Air 2019 en iPad Pro 10,5-inch lees je in ons aparte artikel. Je zult daar zien dat de afmetingen nagenoeg hetzelfde zijn, waardoor veel hoesjes voor de 10,5-inch iPad Pro ook passen op de nieuwe Air. Meer over welke hoesjes passen op de iPads van 2019 lees je in onze tip.

Smart Cover voor 10,5-inch iPad Air

Apple heeft voor de nieuwe Air haar eigen Smart Cover uitgebracht. Je kan kiezen voor twee versies: een versie van polyurethaan en van leer. De normale versie is beschikbaar in vier kleuren, namelijk papaja (een soort oranje), houtskoolgrills, rozenkwarts en wit. Bij de leren versie heb je de keuze uit twee kleuren blauw, zwart, roze, bruin en rood. Ben je toch teleurgesteld in het aanbod van kleuren? De vorige versie die specifiek gemaakt was voor de iPad Pro 10,5-inch, werkt ook gewoon op je nieuwe Air. Deze is bij sommige winkels nog in meerdere kleuren verkrijgbaar, en vaak ook wat goedkoper.

iPad Air 2019 Smart Cover van leer.

Bekijken:

  • Apple Smart Cover voor 10,5-inch iPad Air bij Apple: €55
  • Apple Leren Smart Cover voor 10,5-inch iPad Air bij Apple: €79
  • Apple Smart Cover voor 10,5-inch iPad Pro (past ook op de nieuwe Air) bij Amac:. €39

Smart Keyboard voor 10,5-inch iPad Air

Als je ook graag wil typen, dan is Apple’s Smart Keyboard een optie. Deze werkt met de Smart Connector aan de zijkant van de iPad, waardoor je het toetsenbord nooit op hoeft te laden. Het toetsenbord zit verstopt in de hoes die het scherm beschermd. Het is dus een kwestie van openklappen en vouwen, zodat je makkelijk kan typen vanachter je iPad. Je kan alleen kiezen uit houtskoolgrijs. Heb je al een Smart Keyboard voor de 10,5-inch iPad Pro? Deze werkt ook gewoon op de nieuwe Air.

iPad Air smart keyboard en apple pencil

Bekijken: Smart Keyboard voor 10,5-inch iPad Air bij Apple: €179

Apple Leren Sleeve voor iPad

Voor de 10,5-inch iPad Pro bracht Apple in 2017 een nieuwe leren sleeve uit. Dit is een leren hoes waar je de iPad in schuift. Het is dus geen case die je open kan klappen, want je moet je iPad er helemaal inschuiven. De hoes is dus vooral handig als je de iPad liever naakt gebruikt, maar onderweg toch beschermd wil zijn. Een voordeel is wel dat er ook een opbergvakje voor de Pencil zit, dus die vergeet je nooit meer mee te nemen.

Aangezien de afmetingen van de iPad Pro 10,5-inch en de nieuwe Air exact hetzelfde zijn, kun je deze hoes probleemloos gebruiken.

Leren iPad Pro sleeve lente 2018.

Bekijken: Apple Leren Sleeve voor iPad bij Amac: vanaf €99

Logitech Slim Combo met afneembaar toetsenbord

Deze toetsenbordhoes is officieel voor de iPad Pro, maar ondersteunt ook gewoon de nieuwe Air. Deze hoes van Logitech heeft een afneembaar toetsenbord. Je klapt hem open en er komt een volledig verlicht toetsenbord tevoorschijn. Net als Apple’s eigen hoes werkt deze met de Smart Connector, zodat opladen niet nodig is. De hoes beschermt ook nog de achterkant en heeft een houder voor de Pencil. Dit is het ideale toetsenbord als je vaak typt én veel tekent. Je kan kiezen tussen blauw en zwart.

Logitech Slim Combo

Bekijken: Logitech Slim Combo met afneembaar toetsenbord bij Apple: €139,95

STM Dux Shell-hoes

Zoek je echte stevigheid? Dan is deze hoes van STM iets voor jou. Deze hoes kan tegen een flinke stoot of val. Volgens de makers voldoet hij aan de stevigseidsnormen van het Amerikaanse leger, dus je iPad zal niet zomaar beschadigd raken. Desondanks is de hoes relatief dun en licht. Er is plek om je Apple Pencil op te bergen, maar de hoes beschermt helaas niet het scherm. Wil je dat ook, dan kan je Apple’s Smart Cover gebruiken. De hoes werkt ook samen met het Smart Keyboard.

STM Dux Shell-hoes voor iPad.

Bekijken: STM Dux Shell-hoes bij Apple: €54,95

Hoesjes voor oudere iPad Air

Heb je nog een oudere iPad Air en zoek je hier nog een nieuwe hoes voor? Bovenstaande hoezen werken niet met de voorgaande iPad Air, omdat het formaat heel anders is. Toch zijn er nog genoeg iPad Air-hoesjes waar je uit kan kiezen. Ook Apple zelf heeft nog hoesjes beschikbaar, aangezien de meeste hoesjes voor de 9,7-inch iPad gewoon nog passen. We hebben de beste iPad Air-hoesjes voor je op een rij gezet.

Smart Cover voor iPad

Apple’s vertrouwde Smart Cover is eigenlijk bedoeld voor de standaard 9,7-inch iPad, maar werkt ook gewoon op de eerste twee Air-modellen. Apple heeft nog vijf kleuren in het assortiment, waaronder rood, blauw en wit. Je vouwt hem op tot een handige standaard om te typen en om filmpjes te kijken.

iPad Pro Smart Cover in zomerkleuren.

Bekijken: Smart Cover voor iPad (geschikt voor Air en Air 2) bij Apple: €45

Pipetto Origami Case voor iPad Air 2

Deze hoes in vrolijke kleuren past perfect om je iPad Air 2. Let op dat deze minder geschikt is voor de eerste iPad Air en de iPad 9,7-inch, omdat de Air 2 een stukje dunner is. Heb je nog een iPad Air 2 die je wil voorzien van een nieuwe hoes, dan is deze prima geschikt. De hoes beschermt de voor- en achterkant en de voorkant is open te vouwen tot standaard, voor bijvoorbeeld het kijken van filmpjes. Je kan kiezen uit allerlei kleuren, waaronder blauw en rood.

Pipetto Origami iPad Air-case.

Bekijken: Pipetto Origami Case iPad Air 2 bij Amac: €44,95

Griffin Survivor Slim voor iPad Air

Deze hoes is uitermate geschikt voor de iPad Air, helemaal als je er wat ruiger mee om gaat. Heb je bijvoorbeeld kinderen die jouw oudere iPad gebruiken, dan zorg je er met deze hoes voor dat de iPad ongeschonden gebruikt kan worden. De hoes is bestand tegen vuil, zand, schokken en trillingen en beschermt zowel de randen als de achterkant. Er zit ook een standaard in, dus je kan hem makkelijk neerzetten voor een filmpje. De hoes is geschikt voor de eerste iPad Air, maar past mogelijk ook op de iPad Air 2.

Griffin Survivor Slim iPad.

Bekijken: Griffin Survivor Slim voor iPad Air bij Amac: €39,95

Op zoek naar meer iPad-hoezen? Check dan ons algemene overzicht van iPad-hoesjes. We hebben ook lijstjes met iPad Pro-hoezen en iPad mini-hoesjes, dus er zit voor iedereen iets bij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt maart 2019
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, hoesje, ipad air, ipad air 2, ipad air 2019