Archief voor 'ipad air'

Dimming zones iPad Pro

Wanneer krijgt de iPad een OLED-scherm? Dit zijn de nieuwste geruchten

Apple zou volgens bronnen al een tijdje het plan hebben om iPads met OLED-scherm uit te brengen en er wordt nu zelfs al gesproken over de tweede generatie OLED-iPads. Welke iPads maken als eerste de overstap en wanneer kunnen we de eerste OLED-iPad verwachten? Hier zijn de nieuwste geruchten!

iPad Air 2022 in hoesje op een bank.

Deze iPad Air-hoezen zorgen voor bescherming van je nieuwe iPad

Kies je voor de iPad Air 2022, dan wil je die ook goed beschermen met een mooie hoes. In dit artikel zetten we de beste iPad Air-hoesjes op een rij. Of je nu een iPad Air 2022-hoes zoekt of bescherming voor je oude Air: je vindt ze in dit artikel.

iPad Air 2020 review: Rust vinger op Touch ID.

Overzicht: 7 geruchten over de nieuwe iPad Air van 2022

De populaire iPad Air krijgt in 2022 een opvolger. De afgelopen maanden zijn er diverse geruchten geweest over een nieuwe iPad Air 2022 en op deze plek vind je ze allemaal bij elkaar. Wat zeggen de geruchten en wat kan je verwachten?

iPad Air 2020 review liggend met Apple Pencil.

Gerucht: 'iPad Air krijgt OLED-scherm in 2022'

Terwijl de iPad Pro net voor het eerst een mini-LED display gekregen heeft, zijn er alweer geruchten over displays in iPads van volgend jaar en verder. Apple zou in 2022 een iPad Air met OLED-scherm uitbrengen.

iPad Pro 2021 vs iPad Air 2020.

11-inch iPad Pro 2021 vs iPad Air 2020: welke moet je hebben?

Als je op zoek bent naar een nieuwe krachtige iPad, maar niet het grootste model wil hebben, zijn er meerdere modellen waar je uit kan kiezen. De twee belangrijkste zijn de 11-inch iPad Pro 2021 en de iPad Air 2020. We vergelijken de twee en leggen de verschillen aan je voor.

iCulture.nl afbeelding met logo

Kuo: '5,4-inch iPhone 12 krijgt kleinere notch'

Apple-analist Ming-Chi Kuo heeft een voorspelling gedaan over enkele aanstaande producten. Zo zal de 5,4-inch iPhone 12 een kleinere notch krijgen en gaat Apple Touch ID inbouwen in de powerknop.