Archief voor 'vakantiespecial'

iCulture gaat op vakantie! In onze vakantiespecial lees je van half juni tot eind augustus elke werkdag en zaterdag een vakantie-artikel met tips voor speciale vakantie apps en accessoires plus alles over internet buitenland.

iPhone op vakantie

Zo kun je je iPhone voorbereiden op de vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Zorg dan ook dat je iPhone en iPad goed zijn voorbereid: maak backups, zorg dat je onderweg lekker muziek kunt luisteren en dat je je toestel kunt terugvinden als 'ie gestolen wordt.

Reisgidsen op iPhone

De beste apps met reisgidsen voor je iPhone en iPad

Ga je op vakantie? Neem een digitale reisgids mee op je iPhone of iPad! Geen gesjouw met boeken, maar toch weet je precies waar de leukste plekjes in jouw vakantiegebied zijn. We bespreken in deze gids de beste en meest handige reisgidsen-apps voor onderweg!

Offline Apple Kaarten gebruiken

Haal alles uit Apple Kaarten op vakantie

In dit artikel halen we alles uit Apple Kaarten tijdens de vakantie. Navigeren, restaurants zoeken en meer: met Apple Kaarten kun je meer doen dan je denkt!

Valuta omrekenen

Valuta omrekenen op de iPhone: de beste valuta-apps voor op reis

Als je buiten Europa op vakantie gaat heb je vaak te maken met buitenlands geld. Gelukkig kun je met valuta-apps op je iPhone heel gemakkelijk geld omrekenen naar euro's. In deze gids zetten we de beste apps voor valuta omrekenen op een rijtje, zodat je weet wat iets kost. Maar wist je dat je ook zonder apps van derden valuta kunt omrekenen op de iPhone?

fietsen-platteland-lente

De beste iPhone-apps voor fietsvakanties en fietstochtjes

Of je nou gaat mountainbiken, wielrennen of rustig wil fietsen: iCulture zet de beste iPhone-apps voor recreatieve fietser op een rij. Dit artikel geeft je een overzicht van apps voor mooie fietstochten en het vastleggen van je fietsprestaties.

shutterstock_241682110

Dit zijn de beste apps om een reisdagboek bij te houden

Een reisdagboek bijhouden op je iPhone en iPad doe je met deze handige dagboekapps, zoals Polarsteps, Journi en Esplorio. Of je nu lange reisverslagen wilt schrijven of vooral foto's op een kaart wil zetten: er zit altijd iets voor jou bij.

LG hotelkamertelevisie met AirPlay

Hotel boeken op je iPhone en iPad: dit zijn de beste apps

Steeds meer mensen boeken hotels via een app. Dat is handig als je onderweg bent, maar vaak krijg je ook nog wat extra korting als je mobiel boekt en kun je gebruikmaken van diensten die het aanbod van meerdere hotelbemiddelaars in kaart brengen. Met deze apps vind je zeker een slaapplek.

Geocaching-apps

Met deze geocaching-apps voor iPhone en iPad ga je schatten vinden

Met geocaching kun je overal ter wereld gaan schatzoeken. Vind je gewoon rondwandelen in de stad of in een natuurgebied maar wat saai, dan kun je met geocaching wat extra avontuur eraan toevoegen. Lekker buiten bezig zijn en ondertussen ook nog iets opsteken van je omgeving. Met deze 10 geocaching-apps wordt het zoeken naar schatten nog leuker!

· 6 reacties
Monopoly voor iOS

De leukste iPad-bordspellen om met vrienden en familie te spelen

Zit iedereen altijd maar op de iPad, terwijl je liever met de hele familie leuke dingen doet? Daar hebben we een oplossing voor! We hebben de beste bordspellen voor iPad en iPhone op rij gezet, zodat je samen kunt spelen. Met extra aandacht voor spellen voor jonge gezinnen en ervaren spelers.