Archief voor 'vakantiespecial'

iCulture gaat op vakantie! In onze vakantiespecial lees je van half juni tot eind augustus elke werkdag en zaterdag een vakantie-artikel met tips voor speciale vakantie apps en accessoires plus alles over internet buitenland.

Beste camping apps iPhone iPad

De beste camping- en kampeerapps voor iPhone en iPad

Ook voor campers

Ga je kamperen met tent, camper, caravan of vouwwagen? Met deze apps voor iPhone en iPad haal je het maximale eruit. Campings zoeken, voorzieningen bekijken en beoordelingen lezen: zo kom je nooit meer op een ongezellige camping terecht.

Apps
Taalgidsen apps, via shutterstock 768781903

De beste apps met taalgidsen voor iPhone en iPad

Gewoon in de app aanwijzen wat je bedoelt

Met taalgidsen voor iPhone en iPad ga je goed voorbereid op vakantie of op reis. Welke taalgidsen voor iOS zijn goed? Met welke kun je een gesprekje voeren en welke bieden de beste vertalingen voor situaties op reis? Ook leggen we uit welke digitale aanwijswoordenboeken er zijn, zodat je zelfs in gebieden waar je het plaatselijke dialect niet weet toch duidelijk maakt wat je bedoelt.

Apps
shutterstock_62655943

Apps om een complete vakantie te boeken op je iPhone of iPad

Voor wie in één keer klaar wil zijn

Wil je een vakantie boeken maar heb je geen zin om alles zelf te regelen? Met apps van reisorganisaties boek je een compleet verzorgde vakantie, inclusief vlucht, hotel en vervoer. Maar welke apps om vakanties zijn er zoal? Hier vind je een aantal suggesties.

Apps
Vrouw met iPhone

De beste apps voor taalcursussen op iPhone en iPad

Een nieuwe taal leren doe je met apps op je iPhone en iPad. Deze apps voor taalcursussen helpen je bij het leren van een vreemde taal. Handig als je een tijd in het buitenland verblijft en je de taal wil leren met je iPhone.

Apps
Restaurant eten.

De beste restaurantapps voor lekker eten

In eigen land of in het buitenland

Zin om uit eten te gaan of zoek je een leuk restaurant op vakantie? iCulture zet de beste apps om restaurants met je iPhone of iPad te vinden op een rij. Van sterrenrestaurants tot menu's met flinke korting.

Apps
Monopoly voor iOS

De leukste iPad-bordspellen om met vrienden en familie te spelen

Ook via online multiplayer!

Zit iedereen altijd maar op de iPad, terwijl je liever met de hele familie leuke dingen doet? Daar hebben we een oplossing voor! We hebben de beste bordspellen voor iPad en iPhone op rij gezet, zodat je samen kunt spelen. Met extra aandacht voor spellen voor jonge gezinnen en ervaren spelers.

Apps
Belkin autohouder met ventilatierooster

De beste navigatie-apps voor de iPhone

Moeiteloos van A naar B

Welke navigatie-app voor iPhone werkt het best? Na uitgebreid testen met betaalde en gratis navigatie-apps hebben we het antwoord voor je. iCulture zet de beste navigatie-apps voor iPhone en iPad op rij.

Apps
Vakantiefoto's delen

Maak van je vakantiefoto's iets aparts met deze apps

Voor de zomervakantie of een weekendje weg

Terug van vakantie en druk bezig met het uitzoeken van de vakantiefoto's? Om te voorkomen dat je je vrienden een berg foto's moet sturen, zijn er speciale apps. Daarmee staan jij en de bezienswaardigheden er altijd goed op - met temperatuur, als collage of andere extra's, zodat je foto's nét iets interessanter worden.

Apps
shutterstock_248430439

Leuke dierentuin-apps voor iPhone en iPad

Lekker met de kinderen naar de dierentuin? Neem dan deze dierentuinapps mee op de iPhone en iPad, zodat je altijd een plattegrond en aanvangstijden van de shows hebt. Welke Nederlandse dierentuinen hebben een handige app en wat kun je er mee? Dat lees je hier!

Apps · 4 reacties