Mophie Juice Pack Access opladen.

Dit zijn de beste batterijhoezen voor de iPhone

School, studie, vakantie of lange werkdagen: ben je bang dat de batterij van je iPhone vroegtijdig leeg is, neem dan een batterijhoes. Wij geven allerlei suggesties voor handige iPhone-batterijhoezen, selecteert op model.

iPhone batterijhoezen

Als je iPhone al wat ouder is, dan merk je dat de batterij wat minder goed presteert. Je kan dan natuurlijk je iPhone batterij vervangen, maar een andere oplossing is een batterijhoes voor je iPhone. Met een iPhone-batterijhoes zorg je voor extra bescherming én zorg je ervoor dat je toestel langer mee gaat. In deze gids hebben we de beste batterijhoedjes voor de iPhone op een rij gezet, gesorteerd op model. Kies jouw iPhone om meteen naar de beste batterijhoesjes te gaan.

Batterijhoes voor iPhone XS (Max), XR en iPhone X

Zoek je een batterijhoes voor de iPhone XS, XR of iPhone X? Dan kan je bij een aantal merken terecht. Zo heeft Apple haar eigen batterijhoes, maar ook Mophie heeft een aantal modellen die geschikt zijn voor deze nieuwere iPhones.

Apple Smart Battery Case voor iPhone XS (Max) en iPhone XR

De Apple Smart Battery Case voor de iPhone XS (Max) en XR zorgt voor flink wat meer batterijduur. Bij bellen kan je hem tot 33 uur bij de XS, 37 uur bij de Max en 39 uur bij de XR gebruiken. Voor internetgebruik is dit 21 uur bij de XS, 20 uur bij de Max en 22 uur bij de XR. Het hoesje is gemaakt van siliconen, net als Apple’s normale hoesjes. Deze batterijhoes is ook geschikt voor draadloos opladen, dus je hebt geen kabels meer nodig. Via de Batterijen-widget kan je zien hoeveel stroom er nog in de accu zit. Je kan kiezen tussen wit, zwart en rozenkwarts (allen XS en XS Max). Lees ook onze review van Apple’s Smart Battery Case voor iPhone XS.

Smart Battery Case iPhone XR en XS (Max)

Bekijken:

  • Apple Smart Battery Case voor iPhone XS: €149,95
  • Apple Smart Battery Case voor iPhone XS Max: €149,95
  • Apple Smart Battery Case voor iPhone XR: €149,95

Power Case voor iPhone XS en iPhone X

Deze hoes heeft een batterij van 5000mAh. Hierdoor kun je je iPhone een stuk langer gebruiken. De hoes zelf is gemaakt van kunststof en sluit nauw om de randen van je toestel aan. Aan de voorkant zie je daardoor nauwelijks dat er een hoes omheen zit. De randen zijn van siliconen en daardoor schokbestendig. De LED-lampjes op de achterkant geven het percentage van je batterij aan. De hoes past zowel om de iPhone X als de iPhone XS.

Bekijken: Power Case voor iPhone XS/X 5000 mAh: €29,95

Mophie Juice Pack Air voor iPhone X

De Mophie Juice Pack Air past precies op de iPhone X en zorgt voor zo’n dertig uur gebruik dankzij de accu van 1.720mAh. Het voordeel van deze hoes is dat hij ook geschikt is voor draadloos opladen, hoewel je hem ook gewoon via de meegeleverde micro-USB-kabel op kan laden. De LED-jes op de achterkant geven de status aan en tegelijkertijd beschermt de hoes tegen vallen en stoten.

Bekijken: Mophie Juice Pack Air voor iPhone X: €99,95

Mophie Juice Pack Access voor XS Max

Deze hoes is alleen geschikt voor de allergrootste iPhone XS Max en heeft een accu van 2.200mAh. Dat betekent dus vele uren extra gebruik. De hoes laad je op via USB-C of draadloos. Het voordeel is dat de Lightning-aansluiting vrij blijft, waardoor je zowel Lightning-oordopjes kan gebruiken als de hoes opladen. Als je gebruikmaakt van draadloos laden, dan wordt altijd eerst je iPhone van stroom voorzien voordat de hoes opgeladen wordt.

Bekijken: Mophie Juice Pack Access voor iPhone XS Max: €86,95

Mophie Juice Pack Access voor iPhone XS Max.

Batterijhoes voor iPhone 6(s) Plus, 7 Plus en 8 Plus

Voor deze grote Plus-modellen is er ook een aantal batterijhoezen verkrijgbaar. Sommige modellen werken met alle Plus-versies, maar door de afwijkende camera aan de achterkant werken sommige hoesjes alleen voor de 7 en 8 Plus. Check dus goed welk model je moet hebben.

Power Case voor iPhone 6(s) Plus, 7 Plus en 8 Plus

Deze Power Case is geschikt voor alle vier de Plus-modellen, dankzij de grote uitsnede voor de camera. Je kan kiezen uit meerdere kleuren en verschillende capaciteiten. Er is een batterijhoes met 4000mAh en 8000mAh. De grote variant laad je op via de USB-ingang aan de zijkant. Daardoor is deze hoes wel vrij fors. De hoes zelf is gemaakt van plastic en bevat helaas geen LED-jes om de accu te checken. Je kan kiezen tussen allerlei kleuren, namelijk zwart, roze en beige.

Power Case voor iPhone Plus in 8000-uitvoering.

Bekijken:

  • Power Case 4000mAh voor iPhone 6(s) Plus, 7 Plus en 8 Plus: €24,95
  • Power Case 8000mAh voor iPhone 6(s) Plus, 7 Plus en 8 Plus: €39,95

Mophie Juice Pack Wireless voor iPhone 7 Plus en 8 Plus

Dankzij deze Mophie-hoes kun je met één druk op de knop maar liefst 27 uur langer gebruikmaken van je toestel. De hoes is geschikt voor draadloos opladen en wordt ook geleverd met een micro-USB-kabel. Net als bij de andere Mophie-hoes wordt eerst je toestel opgeladen voordat de hoes zelf extra stroom krijgt. De hoes beschermt je iPhone aan alle kanten en de lampjes geven de accuduur aan.

Bekijken: Mophie Juice Pack Wireless voor iPhone 7 Plus en 8 Plus: €99,95

Batterijhoes voor iPhone 6(s), 7 en 8

Heb je een 4,7-inch iPhone met thuisknop, dan is de keuze iets ruimer dan bij de Plus-modellen. Zo heeft Apple nog een aantal eigen hoesjes en heeft ook Mophie meerdere opties.

Apple Smart Battery Case voor iPhone 7

Apple’s eigen Smart Battery Case is geschikt voor de iPhone 7. Voor de iPhone 6 en iPhone 6s heeft Apple eerder ook al een batterijhoes uitgebracht, maar deze is helaas niet meer verkrijgbaar. De versie voor de iPhone 7 zorgt voor een gesprekstijd tot 26 uur en internetten tot 22 uur. Het hoesje is gemaakt van siliconen en de status van de accu check je via de Batterijen-widget. Je kan kiezen uit wit, zwart of rood. Voor de iPhone 8 is er helaas geen hoes van Apple zelf.

Bekijken: Apple Smart Battery Case voor iPhone 7: €119

Smart Battery Case voor de iPhone 7.

Mophie Juice Pack Wireless voor iPhone 7 en 8

Net als de grote Plus-versie zorgt deze hoes voor 27 uur extra gebruik. De hoes kan je draadloos opladen en dankzij Priority+ laadt eerst je iPhone op en daarna pas de extra batterij. Heb je geen draadloze oplader, dan kan je ook gewoon via de meegeleverde micro-USB-kabel opladen. De LED-lampjes op de achterkant geven de status van de hoes weer.

Bekijken: Mophie Juice Pack Wireless voor iPhone 7 en iPhone 8: €62,95

Power Case voor iPhone 6(s), 7 en 8

Deze hoes is beschikbaar in twee versies: in 5.500mAh en 5000mAh. Er is bijvoorbeeld een 5000-versie in TPU-uitgave, waardoor hij tussen hard plastic en siliconen in zit. De hoes zorgt voor extra batterij en biedt ook bescherming. Bij deze versie is alleen het gedeelte onder de camera extra dik, in plaats van over de gehele achterkant.

De 5500-variant laad je op via de USB-aansluiting aan de zijkant en is daardoor wat dikker. Het handige van deze hoes is dat er een standaard bij zit die je uit kan klappen, zodat je je iPhone op zijn kant neer kan zetten. Met de knop aan de voorkant zet je de hoes aan, zodat je iPhone van extra stroom voorzien wordt. Deze hoes is gemaakt van hard plastic.

Bekijken:

  • Power TPU Case 5000 mAh voor iPhone 6(s), 7 en 8: €27,95
  • Power Case 5500 mAh voor iPhone 6(s), 7 en 8: €29,95

Batterijhoes voor iPhone 5s en SE

Heb je een oudere iPhone, bijvoorbeeld een iPhone 5s en iPhone SE? Dan is er helaas niet zo heel veel keus meer. Voor nog oudere modellen zul je helemaal goed moeten zoeken, omdat het aanbod daarvoor erg karig is.

Mophie Space Pack voor iPhone SE en 5s

Deze hoes van Mophie is een alles-in-één hoes. Hij biedt bescherming tegen vallen en zorgt voor extra gebruiksduur, maar voegt ook nog extra opslag toe. Je hebt namelijk 16GB opslag extra, die je beheert via de Mophie Space-app. De bestanden die op de hoes opgeslagen zijn kun je ook makkelijk delen via Wi-Fi met bijvoorbeeld je Mac of Windows-pc. Met deze hoes kun je daarnaast tot 40 uur muziek luisteren op jouw compacte iPhone.

Bekijken: Mophie Space Pack voor iPhone SE en 5s: €69,95

Mophie Space Pack.

Zit er niks voor jou bij? Natuurlijk kun je voor goedkopere hoesjes ook terecht bij Aliexpress, maar daar hebben we zelf geen ervaringen mee. Desalniettemin is het de moeite waard om daar nog een kijkje te nemen als er in onze selectie voor jou niks bij zit. Hou wel rekening met een langere levertijd. Een andere goede optie is Amazon, die ook een ruim aanbod van hoesjes heeft.

Lees ook ons overzicht van de beste powerbanks voor de iPhone, mocht je meer stroom willen hebben zonder er een hoes bij te krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt mei 2019
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, opladen
Device iPhone