Smart Battery Cases voor iPhone 11

Apple’s vernieuwde Smart Battery Case voor iPhone 11 heeft cameraknop

Apple heeft een cameraknop toegevoegd aan de allernieuwste Smart Battery Case voor iPhone 11. Daarmee kun je sneller foto's maken. Het hoesje heeft een speciale cameraknop waarmee de Camera-app wordt gestart, ook als het toestel is vergrendeld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Smart Battery Case voor iPhone 11

Als je de knop langer ingedrukt houdt maak je een video. Je kunt de knop ook voor selfies gebruiken. Het is de eerste keer dat Apple een cameraknop toevoegt aan de batterijhoes. De functie werkt hetzelfde als de snelkoppeling in het Bedieningspaneel, waarmee je ook snel foto’s kunt maken met een vergrendelde iPhone. Je krijgt dan geen toegang tot de rest van het toestel, maar kunt alleen de zojuist gemaakte foto’s terugkijken. Een speciale knop voor de camera heeft er bij Apple nooit op gezeten; bij sommige andere fabrikanten wel.


De knop voor de camera zit rechtsachter en geeft vermoedelijk een signaal door via de Lightning-poort. Opladen van het hoesje kan op twee manieren: via de Lightning-poort of draadloos op een Qi-geschikte lader. De buitenkant is gemaakt van zacht aanvoelend siliconenrubber en de binnenkant is voorzien van microfiber. Een deel is gemaakt van zachter elastomeer, zodat je de iPhone erin kan steken en eruit kan halen.

Smart Battery Cases voor iPhone 11  zwart

Het hoesje zorgt voor 50 procent meer batterijduur, al geeft Apple geen technische specs over de accu-capaciteit. Bijzonder bij deze case is dat je via het ontgrendelscherm en het notificatiecenter kan zien hoe vol de batterij nog is, wat bij batterijhoezen van andere merken niet mogelijk is. De case is verder geschikt voor elke USB-PD geschikte lader, wat inhoudt dat je ook kunt snelladen. De Lightning-poort is dan nog te gebruiken voor je EarPods of andere oortjes met Lightning-aansluiting.

Smart Battery Cases voor iPhone 11

Ze zijn verkrijgbaar voor de hele iPhone 11-serie, inclusief de iPhone 11 Pro Max. Alle modellen kosten hetzelfde: €149 en je kunt kiezen uit de kleuren zacht wit of zwart. Bij de Pro-modellen kun je bovendien kiezen voor rozenkwarts, een zalmroze kleur. Vanaf aanstaande vrijdag kun je het hoesje geleverd krijgen, als je nu bestelt.

  • Smart Battery Case voor iPhone 11: 149 euro
  • Smart Battery Case voor iPhone 11 Pro: 149 euro
  • Smart Battery Case voor iPhone 11 Pro Max: 149 euro

Een alternatief zijn de Mophie Juice Pack Access Battery Cases voor de iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 november 2019 om 12:03
Onderwerp
Categorie
Accessoires
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.